Vesti

USF Gaming Fair 2022.

10.03.2022.
3 min

Studentska organizacija Unija studenata FON-a ove godine organizuje šesti po redu USF Gaiming Fair u periodu od 18. do 20. marta. Takmičarski deo projekta – humanitarni gejming turnir održaće se 18. i 19. marta na četiri lokacije u Beogradu: Regnum Gaming, Ronin Gaming, Grand Metroid i Cyber shark. Sajam gejming industrije kao drugi deo projekta, održaće se 20. marta u Dorćol Platz-u. 

USF Gaming Fair

USF Gaming Fair je projekat čiji je cilj predstavljanje značaja i uspeha gejming industrije kao i okupljanje svih ljubitelja video igara koji će imati priliku da se upoznaju, druže i takmiče. Humanitarni aspekt projekta je nešto po čemu je USF Gaming Fair prepoznatljiv i ove godine sva prikupljena sredstva od kotizacija će biti prosleđena onima kojima je to najpotrebnije preko humanitarne organizacije ,,BELhospice” koja je usmerena na palijativno zbrinjavanje, palijativnu medicinu i edukaciju u ovoj oblasti.

Humanitarni gejming turnir se održava 18. i 19. marta i okupiće veliki broj ,,gejmera” koji će moći da se takmiče u nekim od najpopularnijih video igara današnjice: CS:GO, League of Legends, Teamfight tactics, Rocket League, FIFA22, NBA2k22. Najbolje učesnike očekuju vredne nagrade koje su obezbeđene od strane naturalnih partnera.

Sajam gejming industrije će se održati u novom formatu i delegati će imati priliku da posete štandove nekih od najvećih kompanija iz različitih sfera gejming industrije i sazanju sve što ih interesuje iz prve ruke. U sklopu sajma, održaće se 5 predavanja na teme koje su svakom ljubitelju ove branše zanimljive i inspirativne. Tokom čitavog dana, učesnici će moći da se opuste i zabave u chill zoni. 

Veliki broj partnera i prijatelja je prepoznao potencijal i važnost USF Gaming Fair-a i podržao realizaciju projekta. Generalni partner ovogodišnjeg projekta je ,,Digital arrow”.

Unija studanata FON-a je studentska organizacija koja je osnovana 2016. godine sa ciljem da kroz edukativne i humanitarne projekte podstakne timski duh, kolegijalnost i krativnost kod mladih. Naša organizacija podstiče proaktivnost i aktivizam studenata i svim članovima pruža priliku da se usavršavaju u oblastima planiranja i organizovanja projekata, kao i projektnog menadžmenta tokom cele godine. Na godišnjem nivou se uspešno realizuje pet projekata edukativnog i humanitarnog karaktera. FON QUIZ, Humanitarni sportski turnir, Humanitarno stand up veče, Yard Sale i USF Gaming Fair.

Za dodatne informacije možete posetiti našu Facebook stranicu USF Gaming Fair, Instagram profil usf_gamingfair ili nas kontaktirati putem mejla: unijastudenatafona@gmail.com.

Kopiraj link