Vesti

USF Gaming Fair 2024

29.03.2024.
3 min

Studentska organizacija Unija studenata FON-a i ove godine organizuje osmi po redu USF Gaming Fair. Projekat se sastoji iz dva dela - Humanitarnog gejming turnira koji će se održaо 23. i 24. marta u Regnum Gaming i Game Pub i Sajma gejming i IT industrije koji će se održati se 31. marta u Event centru Karbon.

USF Gaming Fair 2024

USF Gaming Fair je projekat koji povezuje zabavu, humanost I profesionalni razvoj. Ono što karakteriše USF Gaming Fair je humanitarni aspekt. Sva prikupljena sredstva od kotizacija biće donirana porodici Kovačević preko humanitarne organizacije “Srbi za Srbe” koja je usmerena na pomoć socijalno ugroženim srpskim porodicama širom Balkana.

Humanitarni gejming turnir se održaо 23. i 24. marta u igraonicama Regnum Gaming I Game Pub. Takmičari su kroz ova dva dana imali priliku da se takmiče u tri igrice: CS2, LoL, FC24. Pobednike svih kategorija obradovale su vredne nagrade koje su pripremili naši partneri.

Na Sajmu gejming i IT industrije delegati će imati priliku da posete štandove kompanija iz ovih oblasti i informišu se o zaposlenju i radu u njima. U sklopu ovogodišnjeg sajma, održaće se predavanja i panel diskusija na temu ,,Gejmerskim korakom: od hobija do plaćenog posla’’. Ove teme su svakako nešto što će ljubitelje ovih industrija zainteresovati i osnažiti za dalje korake u njihovoj karijeri. Kompanije će, pored štandova, imati i svoje kutke koje će popuniti interaktivnim sadržajem, gde će delegati imati priliku da se opuste i zabave tokom celog dana.

Naši predavači će biti Havijer Benites, Emilija Vuković, Filip Jovanović, David Vesović i Marko Bogdanović, a takođe delegati će moći da slušaju naše paneliste iz kompanija ONYX STUDIS, IGT, MAGIC MEDIA I RAGEBITE.

Veliki broj partnera i prijatelja je i ove godine prepoznao potencijal i važnost USF Gaming Fair a i podržao realizaciju projekta. Generalni partner ovogodišnjeg projekta je “ONYX STUDIOS“.

Unija studenata FON-a je organizacija osnovana 2016. godine sa ciljem da kroz edukativne i humanitarne projekte probudi timski duh, društveno odgovornu svest, kolegijalnost i kreativnost kod mladih. Studenti kroz neformalno obrazovanje i rad na projektima u Uniji stiču mnoge veštine koje su im od velikog značaja kako za profesionalni, tako i za lični razvoj. Kod naših članova aktivno podstičemo kritičko razmišljanje, liderstvo, proaktivnost, kao i razvoj komunikacionih i organizacionih veština. Na godišnjem nivou se u okviru Unije uspešno realizuje pet projekata edukativnog i humanitarnog karaktera: FON Quiz, USF Gaming Fair, Humanitarni sportski turnir I Humanitarno StandUp veče.

Za dodatne informacije možete posetiti našu Facebook stranicu USF Gaming Fair, Instagram profil usf_gamingfair ili nas kontaktirati putem mejla: unijastudenatafona@gmail.com.

Kopiraj link

Slični tekstovi

USF Gaming Fair
17.03.2023.
3 min

USF Gaming Fair

Vesti
USF Gaming Fair 2020
25.02.2020.
3 min

USF Gaming Fair 2020

Vesti
NIS te zove, javi se: Andrijana i Filip rekli “Halo” i iskoristili svoju šansu 
12.04.2024.
9 min

NIS te zove, javi se: Andrijana i Filip rekli “Halo” i iskoristili svoju šansu 

Vesti