Vesti

Većina studenata ne zna ŠTA ĆE DALJE

19.02.2024.
2 min

Studiranje je putovanje puno otkrića, kako akademskih, tako i ličnih. Međutim, jedno od najvećih pitanja koje muči studente dok se približavaju kraju svog obrazovanja je: "Šta ćeš dalje?" Izbor karijere, pronaći praksu ili možda pokrenuti sopstveni startap? Mogućnosti su beskrajne, ali kako odabrati pravi put?

KONTEH

KONTEH sajam poslovnih mogućnosti i stručnih praksi dolazi kao svetionik u moru nedoumica. Organizovan od strane udruženja studenata elektrotehnike EESTEC LC Novi Sad, ali KONTEH je više od običnog sajma. To je platforma gde teorija susreće praksu, gde se ideje spajaju sa mogućnostima, i gde studenti mogu pronaći odgovore na pitanje "Šta ću dalje?"

Ove godine, po prvi put, u saradnji sa Naučno-tehnološkim parkom Novi Sad, uvodimo Akademske dane, sa namerom da pruzimo studentima trodnevni program bogat raznovrsnim aktivnostima. Prvog dana, 6. marta, imaćete priliku da prisustvujete na Danu otvorenih vrata Naučno-tehnološkog parka Novi Sad, kao i KONTEH panel diskusiji na temu “Ključne veštine 21. veka: Prikazivanje potencijala i uspon na tržištu rada” vođenoj od strane stučnjaka. 8. marta će se održati predavanja u okvirku 4 različita track-a na aktuelne teme IT industrije. Sledećeg dana, 9. marta, fokus će biti na studiji slučaja, gde ćete sa svojim timom imati priliku da rešite probleme određene teme. Za detaljnije informacije posetite naš sajt konteh.org.

Tradicionalni deo KONTEH-a, sam Sajam, održaće se 13. i 14. marta na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu. Više od 30 vodećih kompanija iz različitih sekotra tehnologije će biti prisutno, nudeći informacije o praksama, zapošljavanju i projektima na kojima možete raditi. Ovo je šansa da direktno razgovarate sa predstavnicima kompanija, saznate šta oni traže od budućih zaposlenih, i kako možete iskoristiti svoje veštine i znanje na najbolji mogući način. U toku Sajma održavaće se i Simulacije razgovora za posao, za koje možete da se prijavite na našem sajtu konteh.org, gde takođe možete ostaviti vaš CV.

Većina studenata ne zna ŠTA ĆE DALJE" - ali ne mora biti tako. KONTEH je tu da vam pomogne da otkrijete svoje strasti, razvijete svoje veštine i izgradite put ka uspešnoj karijeri. Ne propustite priliku da budete deo ovog jedinstvenog događaja i započnete svoje putovanje ka budućnosti punoj mogućnosti. Vidimo se na KONTEH-u!

Kopiraj link

Slični tekstovi

KONTEH 2022 - Sajam poslovnih mogućnosti i stručnih praksi
14.03.2022.
2 min

KONTEH 2022 - Sajam poslovnih mogućnosti i stručnih praksi

Vesti
KONTEH - Sajam poslovnih mogućnosti i stručnih praksi 2019
21.02.2019.
2 min

KONTEH - Sajam poslovnih mogućnosti i stručnih praksi 2019

Vesti
Šta može biti ključ uspeha jednog preduznika: Besplatna AP
19.04.2024.
3 min

Šta može biti ključ uspeha jednog preduznika: Besplatna AP

Vesti