Vesti

Yard Sale 2021.

06.05.2021.
3 min

Studentska organizacija Unija studenata FON-a, u saradnji sa jednom od najuspešnijih advertajznig agencija “Ovation BBDO”, po treći put organizuje Yard Sale. Projekat se realizuje 15, 16. i 22. maja u online formatu na Zoom platformi.

 

Yard Sale 2021

 

Yard Sale je projekat edukativnog i takmičarskog karaktera, koji za cilj ima da unapredi sposobnosti prodaje, upozna sa kompanijama i pruži osnovno znanje u prezentovanju ideja. Ovogodišnja tema je digitalni marketing, koji predstavlja najrasprostranjeniji način moderne promocije putem interneta. Studenti će ove godine moći da tokom različitih predavanja i radionica usavrše veštine prodaje, nauče kako se rešava studija slučaja, kao i šta je potrebno za optimizaciju jednog sajta.

 

15. i 16. maj - učesnici će imati priliku da prisustvuju interaktivnim predavanjima i radionicama, koje će održati predstavnici različitih kompanija, kao i predstavnik “Ovation BBDO”. Takođe, drugog dana projekta, biće im predstavljena studija slučaja koju daje kompanija “Tuborg”, za koju će imati 6 dana da u timu osmisle rešenje i način na koji će ga predstaviti.

 

22. maj - rezervisan je za prezentovanje rešenja i proglašenje pobednika, a naš generalni partner , kompanija “Ovation BBDO”, pobedničkom timu obezbediće četiri prakse i tako pružiti šansu mladim ljudima da se usavršavaju za budući rad.

 

Učesnici se mogu prijaviti u timu, koji broji četiri člana. Za one koji nemaju oformljen tim mogu se prijaviti individualno, u paru ili u timu od tri osobe, a mi ćemo im potom dodeliti preostale članove. Ovo je odlična prilika za sticanje novih poznanstva i razvijanje timskog duha. Nakon ovog projekta, učesnici će steći vredna iskustva u oblasti digitalnog marketinga i prodaje, upotpuniće svoj CV i možda svoju karijeru započnu u jednoj od vodećih marketing agencija u našoj zemlji.

 

Unija studenata FON-a je organizacija osnovana 2016. godine sa ciljem da kroz edukativne i humanitarne projekte podstakne humanost, timski duh, kolegijalnost i kreativnost kod mladih. Unija podstiče proaktivnost i omladinski aktivizam studenata i svim svojim članovima pruža priliku da se usavršavaju u oblastima planiranja i organizacije projekata kao i projektnog menadžmenta tokom cele godine. Na godišnjem nivou uspešno realizuje pet projekata edukativnog i humanitarnog karaktera: FON QUIZ, USF Gaming Fair, Yard Sale, Humanitarni sportski turnir i Humanitarno Stand up veče.

 

Prijave su otvorene od 29. aprila i traju do 11. maja, a broj prijava je ograničen! Projekat Yard Sale je odlična prilika za sve one koji žele da unaprede svoje veštine, budu u centru dešavanja i oprobaju se u jednoj novoj ulozi!

 

Za sve dodatne informacije možete posetiti Facebook, Instagram ili Linkedin profil Unija studenata FON-a.

 

Kopiraj link