Vesti

Zasadi drvo za zeleniju budućnost

07.03.2024.
1 min

Regionalna akcija sadnje drveća pod nazivom "Zelena ReGeneracija" će se već drugu godinu zaredom održati u nedelji od 18. do 22. marta, a centralni događaj će biti u Beogradu 22. marta.

Zasadi drvo za zeleniju budućnost

Akciju su podržali grad Beograd, JKP Zelenilo i Ministarstvo prosvete. Pozivamo sve zainteresovane da nam se pridruže u inicijativi sadnje drveća i osnaživanja ekološke odgovornosti, a više informacija o akciji i načinima učešća možete pronaći na linku.

“Kvalitet budućnosti se zasniva na našoj sposobnosti da brinemo o našoj planeti. Kroz akciju “Zelena ReGeneracija”, želimo da inspirišemo kako mlade, tako i ostatak zajednice, da preuzmu aktivnu ulogu u očuvanju prirode i stvaranju čistijeg okruženja.”, poručuju organizatori.

Pozivamo sve da, nakon što zasade sadnice, svoje fotografije podele na društvenim mrežama koristeći hashtag #ZelenaReGeneracija kako bismo širili mrežu odgovornih pojedinaca i podstakli što veći broj ljudi da daju svoj doprinos. Učinimo naš prvi zeleni korak što zelenijim!

Ova inicijativa se sprovodi već drugu godinu zaredom u sklopu Regionalnog sajma obrazovanja i praksi “Na koji ćeš faks?”.

Kopiraj link