Vesti

Zelenom akcijom do čistijeg okruženja

20.04.2023.
2 min

Regionalni virtuelni sajam obrazovanja "Na koji ćeš faks?" u saradnji sa svojim partnerima širom regiona, organizuje ekološku akciju pod nazivom "Zajedno za planetu Zemlju".  Od 24. do 28. aprila, svi učesnici sajma će imati priliku da zasade sadnicu drveta po izboru na lokaciji po izboru u svojoj zemlji.

"U našoj misiji da pomognemo studentima i srednjoškolcima da izaberu pravi fakultet za sebe, želimo da se pridružimo globalnom pokretu za zaštitu životne sredine. Sada je više nego ikad pre potrebno da zajedno preuzmemo odgovornost za našu planetu", poručuju organizatori Regionalnog virtuelnog sajma obrazovanja "Na koji ćeš faks?".

Ova akcija ima za cilj podizanje svesti o važnosti očuvanja prirode i održivog razvoja, kao i doprinos stvaranju čistijeg i zdravijeg okruženja. Nakon što učesnici zasade sadnicu, pozvani su da podele svoje fotografije na društvenim mrežama sa hashtagom #ZelenaAkcija i da motivišu druge da se priključe ovoj inicijativi.

Pozivamo sve zainteresovane da se pridruže ovoj inicijativi i zajedno stvorimo bolju budućnost za našu planetu. Svi zajedno, uz podršku partnera iz celog regiona i ovakve inicijative, možemo biti deo pozitivne promene i doprineti boljem i čistijem okruženju.

Akcija sadnje drveća će se realizovati uz podršku preduzeća Srbija Šume i gradske opštine Palilula, na levoj obali Dunava u Beogradu, u četvrtak, 27.4.2023. godine, s početkom u 12:00 časova. Ukoliko želite da se priključite ekološkoj akciji "Zajedno za planetu Zemlju", budite slobodni da kontaktirate organizatora sajma, Miloša Stajkovića, putem e-mail adrese milos@friendlyhr.rs.

Kopiraj link

Slični tekstovi

Šta može biti ključ uspeha jednog preduznika: Besplatna AP
19.04.2024.
3 min

Šta može biti ključ uspeha jednog preduznika: Besplatna AP

Vesti
AI u svakodnevnici, industrijski i nauci - EESTech Challenge
15.04.2024.
1 min

AI u svakodnevnici, industrijski i nauci - EESTech Challenge

Vesti
NIS te zove, javi se: Andrijana i Filip rekli “Halo” i iskoristili svoju šansu 
12.04.2024.
9 min

NIS te zove, javi se: Andrijana i Filip rekli “Halo” i iskoristili svoju šansu 

Vesti