Vesti

Željko Skenderović studentima Geografskog fakulteta predstavio Startuj.com

15.05.2023.
1 min

U okviru predmeta Ljudski resursi u turizmu na Geografskom fakultetu, 8. maja održano je stručno predavanje koje je organizovao Geografski fakultet Univerziteta u Beogradu. U prostorijama fakulteta, preko 60 studenata druge, treće i četvrte godine imalo je priliku da se upozna sa platformom Startuj.infostud.com i sazna koji su to načini povezivanja kandidata sa kompanijama i poslodavcima u cilju ostvarivanja poslovnih ciljeva.

Željko Skenderović studentima Geografskog fakulteta predstavio sajt Startuj.com

Željko Skenderović, urednik sadržaja i komunikacija sa posetiocima sajta Startuj.infostud.com, održao je inspirativno predavanje koje je izazvalo veliku pažnju studenata. Predavanje je bilo posvećeno praktičnim aspektima upotrebe sajta i različitim mogućnostima koje su na raspolaganju korisnicima. Studenti su imali priliku da se upoznaju sa načinom prijave, korišćenja filtera za pretragu poslova, kao i načinom predstavljanja svojih kvalifikacija poslodavcima.

Tokom predavanja, studenti su imali priliku da postavljaju pitanja i dobiju savete od Željka Skenderovića. On je naglasio da je Startuj.infostud.com napravljen sa ciljem da poveže mlade sa pravim poslodavcima i pomogne im u ostvarivanju karijernih ciljeva.

Ovo stručno predavanje bilo je izuzetno korisno i inspirativno za sve prisutne. Studenti su dobili dragocen uvid u način funkcionisanja ove platforme i naučili kako da efikasno koriste njene resurse u cilju ostvarivanja karijernih ciljeva. Svi učesnici se nadaju da će ovakva stručna predavanja biti organizovana i ubuduće, kako bi se studentima pružila prilika da upoznaju savremene trendove u oblasti zapošljavanja i upoznaju se sa novim tehnologijama koje mogu koristiti u svojoj budućoj karijeri.

Kopiraj link