Radionice

Letnja škola pisanja 2024.

07.06.2024.
2 min

Letna škola pisanja i Festival kreativnog pisanja u dvorcu pod zvijezdama: mesto za pisanje i književnost

Poslednja nedelja avgusta, od 25.8. do 1.9.2024, i ove je godine rezervisana za CeKaPe-ovu Letnju školu pisanja i Festival kreativnog pisanja, u bajkovitom dvorcu Stara Sušica! Srednjovekovni dvorac već je 13 godina mesto u kojem pišemo i živimo književnost, a od prošle godine postao je i mesto susreta regionalne književnosti, u sklopu 1. Festivala kreativnog pisanja. I ove godine pišemo uz mentorstvo sjajnih pisaca i spisateljica, a za sve one koji uz književnost dele strast i prema umetničkoj fotografiji, prvi put nudimo radionicu Priča u fotografiji.

Letnja škola pisanja 2024.

Letnja škola pisanja 2024. nudi četiri radionice: Kratka priča sa Želimirom Perišem, Poezija s Fridom Šarar, Tekst u formi s Davorom Mandićem i Priče u fotografiji s Antonijem Stipinovićem.

Radionice pisanja u dvorcu polaznicima pružaju jedinstvenu priliku u istraživanju novih aspekata književnog stvaralaštva ili dodatnog razvoj spisateljskih veština. Bez obzira na prethodno iskustvo i znanje, jedini uslov za učešće je ljubav prema književnosti i pisanju. Radionice se održavaju u jutarnjim i poslepodnevnim satima, a slobodno vrijeme rezervisano je za stvaranje, druženje i istraživanje lepota Gorskog kotara, čije nas šume već 13 godina inspirišu i podstiču na kreativno izražavanje. Zajednički razgovori o pisanju i književnosti s gostujućim autorima i autorkama, tribine i večernji programi u sklopu 2. Festivala kreativnog pisanja obogatiće večernje sate, stvarajući prostor za razmenu ideja i iskustva. Letna škola pisanja u sušičkom dvorcu ostavlja trag na svakog polaznika, transformišući njihovo književno putovanje.

Jer, Letnja je škola mnogo više od radionica – to je iskustvo koje menja!

Prijave: skolapisanja@cekape.com

Kopiraj link

Slični tekstovi

Škola Digitalnog novinarstva - Slavko Ćuruvija Fondacije
02.03.2021.
2 min

Škola Digitalnog novinarstva - Slavko Ćuruvija Fondacije

Radionice
Međunarodni festival kratkih književnih formi
20.09.2021.
1 min

Međunarodni festival kratkih književnih formi

Radionice
Zimska škola pisanja 2022.
07.12.2021.
2 min

Zimska škola pisanja 2022.

Radionice