Radionice

Zimska škola pisanja 2022.

07.12.2021.
2 min

CeKaPe, Centar za kreativno pisanje, od 19.1. do 23.1.2022. u dvorcu Stara Sušica, organizira prvu Zimsku školu pisanja 2022. Nakon jedanaest letnih škola pisanja ove zime, u osami dvorca na rubu stoletne šume, živećemo i pisaćemo književnost, uz mentorstvo poznatih pisaca i voditelja radionica. 

Zimska škola pisanja 2022.

Zimska škola pisanja nudi četiri različite radionice: Proza, Poezija i Raspisivanje i radionicu gostujućeg voditelja iz Novog Sada, Filipa Grujića, Dramski i prozni tekst. Radionice kreativnog pisanja namenjene su svima; kako onima koji tek otkrivaju svet kreativnog pisanja, tako i onima koji su u njega već zakoračili. 

Radionice se održavaju u jutarnjim i poslepodnevnim satima, a slobodno je vreme rezervirano za pisanje i rad na tekstovima. Uz svakodnevni, celodnevni rad na tekstu, u večernjim satima organiziramo i književne tribine i razgovore s gostima. Voditelji radionica vodeća su imena hrvatske književne scene, a prvi puta iz Novog Sada dolazi gostujući voditelj.

Olja Savičević Ivančević,  jedna od najuspješnijih književnica u regiji, sjajna pesnikinja i prozna književnica vodi radionicu poezije. Ivana Bodrožić, višestruko nagrađivana književnica, u samom vrhu hrvatske književne scene, voditeljka je radionice Raspisivanje, a Enver Krivac, odličan pisac i mentor riječkih radionica pisanja, vodi će radionicu Proze. Višestruko nagrađivani, mladi novosadski dramski i prozni pisac Filip Grujić, gostujući voditelj, vodi će radionicu Dramski i prozni tekst.

CeKaPe-ove škole pisanja u dvorcu Stara Sušica jedinstveni su književni programi na kojima polaznice i polaznici imaju priliku usvojiti teorijska znanja o kreativnom pisanju, raditi na vlastitim književnim tekstovima, ali i steći poznanstva i prijateljstva koja traju i nakon završetka ove jedinstvene književne avanture.

Puna cena, koja uključuje smeštaj, puni pansion i kotizaciju za radionice je 2.600 kn.

Pozivamo vas da  na našoj web stranici pronađete radionicu za sebe i počnete svoje stvaralačke dane deliti na pre i posle zimske škole pisanja. 

Kopiraj link