Prijave na ovaj oglas su zatvorene. Pogledaj koji su trenutno aktuelni poslovi nasajtu klikom ovde.
Prvi posao
Advokatski pripravnik
Lokacija Beograd
Rok za prijavu 29.09.2023.
Postavljeno 30.08.2023.
60.000 RSD (mesečna plata)
Puno radno vreme
1. smena
Nije potrebno radno iskustvo

Širimo tim i tražimo još advokatskih pripravnika sa ili bez iskustva.

Poželjno je:

- poznavanje rada na računaru

- poznavanje engleskog i/ili nekog drugog jezika

- posedovanje vozačke dozvole B kategorije

Pripravnik bi obavljao administrativno-pravne poslove u okviru kancelarije i na terenu i zastupaće klijente pred institucijama (SUP, poreska uprava...). Nudimo rad u mladom i ambicioznom kolektivu. Uz dobre rezultate rada možete očekivati brz napredak.

Pošaljite CV elektronskim putem ili se javite na broj telefona.

Konkurisanjem na ovaj oglas prijavljujete se za rad u DON Registraciji vozila u saradnji sa advokatskom kancelarijom. Pravnik pripravnik će imati priliku da se uz iskusne kolege advokate upoznaje sa svim pravnim poslovima koji su potrebni klijentu a oni se prvenstveno odnose na zastupanja pred raznim institucijama kao što su (Poreske uprave, MUP. Sudovi) u postupcima koji su vezani za prenose vlasništva, ostavine i razne pravne situacije vezane za vozila.

Nudimo dinamičan kolektiv od preko 40 ljudi. Ovaj tim u velikom procentu čine diplomirani pravnici i advokati koji neće štedeti da svoje znanje podele sa novim kolegama. Imamo stalnu saradnju i razmenu znanja i sa drugim advokatskim kancelarijama sa kojima sarađujemo.

Od 2017 advokatska kancelarija u saradnji sa Registracijom vozila DON, omogućila je stručnu praksu i zaposlenje za preko 20 advokatskih pripravnika od kojih su neki sada samostalni i vrlo uspešni advokati.

Za one koji odustanu od bavljenja advokaturom, Registracija vozila DON im pruža mogućnost zaposlenja na nekoj drugoj radnoj poziciji vezanoj za pravne ili neke druge poslove.

O FIRMI

Registracija vozila DON postoji od 2017-te godine i trenutno je jedan od lidera na našem tržištu u administrativnim, pravnim, tehničkim i logističkim poslovima koji se odnose na registraciju, prenose vlasništva vozila, ostavine, naplate štete, osiguranja vozila itd. Trenutno poslujemo na 3 lokacije u Beogradu.

Konkuriši
Napomena: Startuj.infostud.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju u Srbiji, niti u inostranstvu. Postupak selekcije i odabira kandidata je u nadležnosti poslodavca, a odredbe ugovora o radu predstavljaju direktan dogovor između poslodavca i zaposlenog. Svi pojmovi u oglasima, koji su upotrebljeni u muškom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola i obrnuto, osim ukoliko specifičnim zahtevima posla nije drugačije propisano.
Greška u oglasu? Obavestite nas.
Loading...
Slični poslovi
Loading...

Nastavkom korišćenja sajta smatramo da prihvataš korišćenje kolačića. Saznaj više