Prijave na ovaj oglas su zatvorene. Pogledaj koji su trenutno aktuelni poslovi nasajtu klikom ovde.
Prvi posao
Advokatski pripravnik
Lokacija Beograd
Rok za prijavu 10.04.2024.
Postavljeno 11.03.2024.
neto: 60.000 RSD (mesečna plata)
Puno radno vreme
1. smena

Širimo tim i tražimo još advokatskih pripravnika sa ili bez iskustva.

Poželjno je:

- poznavanje rada na računaru

- poznavanje engleskog i/ili nekog drugog jezika

- posedovanje vozačke dozvole B kategorije

Pripravnik bi obavljao administrativno-pravne poslove u okviru kancelarije i na terenu i zastupaće klijente pred institucijama (SUP, poreska uprava...). Nudimo rad u mladom i ambicioznom kolektivu. Uz dobre rezultate rada možete očekivati brz napredak.

Pošaljite CV elektronskim putem ili se javite na broj telefona.

Konkurisanjem na ovaj oglas prijavljujete se za rad u DON Registraciji vozila u saradnji sa advokatskom kancelarijom. Pravnik pripravnik će imati priliku da se uz iskusne kolege advokate upoznaje sa svim pravnim poslovima koji su potrebni klijentu a oni se prvenstveno odnose na zastupanja pred raznim institucijama kao što su (Poreske uprave, MUP. Sudovi) u postupcima koji su vezani za prenose vlasništva, ostavine i razne pravne situacije vezane za vozila.

Nudimo dinamičan kolektiv od preko 40 ljudi. Ovaj tim u velikom procentu čine diplomirani pravnici i advokati koji neće štedeti da svoje znanje podele sa novim kolegama. Imamo stalnu saradnju i razmenu znanja i sa drugim advokatskim kancelarijama sa kojima sarađujemo.

Od 2017. advokatska kancelarija u saradnji sa Registracijom vozila DON, omogućila je stručnu praksu i zaposlenje za preko 20 advokatskih pripravnika od kojih su neki sada samostalni i vrlo uspešni advokati.

Za one koji odustanu od bavljenja advokaturom, Registracija vozila DON im pruža mogućnost zaposlenja na nekoj drugoj radnoj poziciji vezanoj za pravne ili neke druge poslove.

O FIRMI

Registracija vozila DON postoji od 2017-te godine i trenutno je jedan od lidera na našem tržištu u administrativnim, pravnim, tehničkim i logističkim poslovima koji se odnose na registraciju, prenose vlasništva vozila, ostavine, naplate štete, osiguranja vozila itd. Trenutno poslujemo na 3 lokacije u Beogradu.

Konkuriši
Napomena: Startuj.infostud.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju u Srbiji, niti u inostranstvu. Postupak selekcije i odabira kandidata je u nadležnosti poslodavca, a odredbe ugovora o radu predstavljaju direktan dogovor između poslodavca i zaposlenog. Svi pojmovi u oglasima, koji su upotrebljeni u muškom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola i obrnuto, osim ukoliko specifičnim zahtevima posla nije drugačije propisano.
Greška u oglasu? Obavestite nas.
Loading...
Slični poslovi
Loading...

Nastavkom korišćenja sajta smatramo da prihvataš korišćenje kolačića. Saznaj više