Prijave na ovaj oglas su zatvorene. Pogledaj koji su trenutno aktuelni poslovi nasajtu klikom ovde.
Prvi posao
Asistent CEO-u internacionalne firme
Lokacija Beograd
Rok za prijavu 13.04.2024.
Postavljeno 14.03.2024.
neto: 80.000 RSD (mesečna plata)
Puno radno vreme

Pozicija: Asistent CEO-u internacionalne firme

Lokacija: Beograd na vodi

O nama: Longevity d.o.o. je švajcarska brzo rastuća kompanija koja se priprema za otvaranje nove klinike i lanca hotela u Srbiji. Naše kancelarije su smeštene u Beogradu na vodi. Naša misija je da transformišemo zdravlje i dobrobit klijenata kroz pružanje vrhunskih usluga, uključujući napredne terapije poput hiperbaričnih komora, limfne drenaže, masaža, i ponudu ekskluzivnih kozmetičkih proizvoda svetskih kompanija.

U narednih 5 godina, želimo da postanemo broj 1 klinika za oporavak u Beogradu, broj 1 smeštaj za inostrane klijente klinike u Beogradu, broj 1 sajt za pružanje saveta o zdravom životu, i broj 1 distributer svetskih kozmetičkih brendova u Srbiji. Naša posvećenost ovoj misiji nije za svakog. Pozicija Asistenta CEO-u internacionalne firme je za kandidate sa najvećim ambicijama, koji su dokazani na fakultetu, sportu, ili poslu i čekaju na pravu šansu da pokažu pun potencijal.

Profil kandidata:

  • Tražimo kandidate koji su završili fakultet i imaju od 0-2 godine radnog iskustva. Kandidati bez iskustva sa jakim fakultetom i željom za dokazivanjem su takođe dobrodošli.
  • Kandidat mora da ima inicijativu, želju za uspehom i napretkom, da dolazi u dogovoreno vreme na posao u Beograd na vodi. Pored srpskog, da govori engleski i poželjno govori nemački (nije presudan faktor ali može da koristi sa švajcarskim klijentima), da samoinicijativno koristi logiku i analitiku.

Ključne odgovornosti:

  1. Upravljanje Klinikom: Učestvovanje u svakodnevnim operativnim zadacima klinike, kako bismo otpočeli poslovanje u Beogradu, osigurali efikasnost, uskladili sa propisima, i unapredili procese. Upravljanje podrazumeva preciznost, odgovornost, redovan dolazak na posao od ponedeljka do petka, izvršenje dogovorenih zadataka.
  2. Upravljanje nekretninama: Domaćim i internacionalnim klijentima klinike biće obezbeđen smeštaj. Nadzor nad održavanjem nekretnina, bookingom i marketinškim aktivnostima za naše postojeće nekretnine.
  3. Strateško planiranje i projektno upravljanje: CEO i vi ćete zajedno donositi strategiju i dugoročno planiranje proširenja biznisa. Dobijaćete nove, izazovne projekte tako da će svaka nedelja biti izazovna, raznovrsna, i doprineti vašem ličnom i profesionalnom razvoju.
  4. Komunikacija sa klijentima i partnerima: Predstavljanje kompanije, održavanje odnosa sa ključnim klijentima, partnerima je ključ uspeha svakog biznisa. Očekujemo reprezentativnu osobu koja svojom komunikacijom, harizmom, i poznavanjem jezika pravi razliku.
  5. Analiza i izveštavanje: Tražimo, analitičnu, preciznu osobu koja logički razmišlja. Na primer, potrebno je da kandidat samoinicijativno ponudi rešenje problema, pre nego što zatraži pomoć i dalje usmerenje od CEO-a. To će pomoći profesionalnom razvoju i dati kandidatu odgovornost u ranoj fazi karijere.

Ponuda: 

  • Priliku za rad i mentorstvo od strane internacionalnog CEO-a, sa iskustvom iz prestižne banke Morgan Stanley u Njujorku, USA, i prestižnoj kozmetičkoj kući Estee Lauder-a u Evropi.
  • Priliku za rad na projektima koji zahtevaju visoku odgovornost od kandidata koji su u ranoj fazi karijere.
  • Platu od 80,000 dinara, telefon, i paket beneficija za početak saradnje.
  • Radno okruženje u Beogradu na Vodi od ponedeljka do petka.
  • Priliku za nastavak karijernog razvoja u Švajcarskoj u našem sedištu u Cirihu.

Ako ste spremni da budete ključni deo našeg tima i doprinesete našem daljem rastu, pošaljite nam svoj CV i motivaciono pismo.

Konkuriši
Napomena: Startuj.infostud.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju u Srbiji, niti u inostranstvu. Postupak selekcije i odabira kandidata je u nadležnosti poslodavca, a odredbe ugovora o radu predstavljaju direktan dogovor između poslodavca i zaposlenog. Svi pojmovi u oglasima, koji su upotrebljeni u muškom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola i obrnuto, osim ukoliko specifičnim zahtevima posla nije drugačije propisano.
Greška u oglasu? Obavestite nas.
Loading...
Slični poslovi
Loading...

Nastavkom korišćenja sajta smatramo da prihvataš korišćenje kolačića. Saznaj više