Prijave na ovaj oglas su zatvorene. Pogledaj koji su trenutno aktuelni poslovi nasajtu klikom ovde.
/posao/logo/zanus.jpg
Prakse
Asistent logistike i administracije
Lokacija Beograd
Rok za prijavu 12.07.2024.
Postavljeno 12.06.2024.
Puno radno vreme
Nije potrebno radno iskustvo

Zanus raspisuje konkurs za praksu na poziciji asistenta logistike i administracije. Razmatraće se prijave kandidata sa ili bez iskustva.

Zanus (zanusrobotics.com) se bavi razvojem inovativnih mehatroničkih sistema. Kompanija ima svoj razvoj i proizvodnju i proizvode plasira na globalnom tržištu.

Rad u Kompaniji Zanus podrazumeva svakodnevni susret sa inovativnim tehnologijama. Radna atmosfera je vrlo dinamična i zaposleni se svakodnevno sreću sa najmodernijim konceptima i alatima. U Zanusu možete uživati u sigurnosti stabilnog radnog mesta uz uzbudljivu radnu atmosferu koja je karakteristična za startup kompanije.

Pozicija podrazumeva kancelarijski posao u smislu pisanja faktura, plaćanja, korespondencije sa klijentima i poslove nabavke, prijem i slanje poštanskih pošiljki, ulaznog i izlaznog carinjenja, kao i priprema pošiljki za klijente. Pozicija takođe podrazumeva i vođenje računa o magacinu repromaterijala i gotovih proizvoda.

Uslovi:

  • Poznavanje rada na računaru i zavidan nivo informatičke pismenosti (Microsoft Office, Windows, Internet, e-Mail)
  • Solidno poznavanje engleskog jezika
  • Kandidat treba da bude dobro organizovana, precizna, pouzdana, fleksibilna i samostalna osoba
  • Spremnost na učenje novih stvari i prihvatanje poslovnih izazova (potrebni su nam ljudi koji hoće da uče i razvijaju se sa nama).

Prijavljivanje:

Prijave sa biografijom, kopijom diplome i dodatka diplomi slati elektronskim putem.

 

Konkuriši
Napomena: Startuj.infostud.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju u Srbiji, niti u inostranstvu. Postupak selekcije i odabira kandidata je u nadležnosti poslodavca, a odredbe ugovora o radu predstavljaju direktan dogovor između poslodavca i zaposlenog. Svi pojmovi u oglasima, koji su upotrebljeni u muškom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola i obrnuto, osim ukoliko specifičnim zahtevima posla nije drugačije propisano.
Greška u oglasu? Obavestite nas.
Loading...
Slični poslovi
Loading...

Nastavkom korišćenja sajta smatramo da prihvataš korišćenje kolačića. Saznaj više