Prijave na ovaj oglas su zatvorene. Pogledaj koji su trenutno aktuelni poslovi nasajtu klikom ovde.
/posao/logo/europetrol_novo.gif
Prvi posao
Kasir - točilac goriva
Lokacija Zmaj, Zemun, Višnjica (Beograd)
Rok za prijavu 19.04.2024.
Postavljeno 04.04.2024.
Puno radno vreme
1., 2. i 3. smena
Nije potrebno radno iskustvo

U Srbiji je konstantno otvoren veliki broj oglasa za posao, pa je veoma lako promeniti poziciju. Teško je pronaći odgovarajuću radnu atmosferu, korektan tim ljudi i zadovoljavajuće uslove – upravo to nudimo! 

Kasir - točilac goriva (m/ž) je izazovna pozicija u Euro Petrolu, ne zahteva iskustvo, ali svakako traži komunikativnu i disciplinovanu osobu koja će uvek biti prijatna prema kupcima.

Kada se zaposliš na ovoj poziciji svakodnevno komuniciraš sa kupcima, baviš se točenjem goriva, prodajom robe i usluga iz shopa, naplaćuješ i izdaješ račune, brineš o higijeni svog radnog mesta.

Tvoja pozicija je jedna od najvažnijih karika u sistemu Euro Petrola jer si upravo ti u stalnoj komunikaciji sa krajnjim kupcem. Na osnovu tvog pristupa on formira mišljenje o Euro Petrolu a zajednički cilj nam je da steknemo njegovu lojalnost. 

Zato, prijavi se, obuci prepoznatljive boje Euro Petrola i započni rad u našem kolektivu.

Lokacije: Zmaj, Zemun, Višnjica

Konkuriši
Napomena: Startuj.infostud.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju u Srbiji, niti u inostranstvu. Postupak selekcije i odabira kandidata je u nadležnosti poslodavca, a odredbe ugovora o radu predstavljaju direktan dogovor između poslodavca i zaposlenog. Svi pojmovi u oglasima, koji su upotrebljeni u muškom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola i obrnuto, osim ukoliko specifičnim zahtevima posla nije drugačije propisano.
Slična zanimanja
Loading...
Slični poslovi
Loading...

Nastavkom korišćenja sajta smatramo da prihvataš korišćenje kolačića. Saznaj više