/posao/logo/logo 002_11.jpg
Prvi posao
Magacinski radnik
Lokacija Bački Petrovac
Rok za prijavu 21.09.2024.
Postavljeno 06.09.2024.
Puno radno vreme
1., 2. i 3. smena

 Naša priča      

Kompanija PepsiCo se na području Zapadnog Balkana izdvojila se kao jedan od najznačajnijih proizvođača grickalica omiljenim brendovima Chipsy, Clipsy, Pardon i GUD, koji su postali deo globalnog PepsiCo portfolija. Lokalni portfolio proširen je svetski poznatim PepsiCo brendom - čuvenim tortilja čipsom Doritos. Uvođenjem nove proizvodne linije i proširenjem proizvodnih kapaciteta, fabrika u Magliću proizvodi i planetarno popularni brend Lay’s i to od domaćih sirovina, a za potrebe izvoza na tržišta EU.

Proizvodnja se odvija u fabrici u Magliću kod Bačkog Petrovca, koja zahvaljujući investicijama namenjenim za unapređenje proizvodnih linija i izgradnju najmodernijeg skladišta gotovih proizvoda, predstavlja regionalni proizvodni centar kompanije PepsiCo za tržišta Zapadnog Balkana, dok u Bosni i Hercegovini poslujemo putem logističkih i distributivnih centara. Posebna pažnja je posvećena ljudima, njihovoj edukaciji i osnaživanju, a kompanija je već osmu godinu zaredom dobitnik priznanja Top Employer za poslovanje u Srbiji, kao i tri Top Employer priznanja za poslovanje u Bosni i Hercegovini. U 2022. smo rangirani kao kompanija broj 1 u odnosu na sve sertifikovane kompanije. Rezultati poslovne filozofije vidljivi su i kroz odgovorno poslovanje i saradnju s domaćim partnerima i dobavljačima, kao i brojne inicijative za lokalnu zajednicu i zaštitu životne sredine kroz primenu savremenih tehnologija za smanjenje emisije C02, smanjenje potrošnje električne energije i vode, kao i povećanje reciklaže.

 Odgovornosti    

  • Prijem robe u magacin (kontrola kvaliteta i kvantiteta robe i unošenje evidencije o prijemu)
  • Pravilno održavanje postojeće robe u magacinu
  • Vršenje popisa robe Izdavanje robe sa vođenjem određene dokumentacije
  • Utovar i istovar robe prilikom prijema i otprema
  • Održavanje magacinskog prostora
  • Kontrola ispravnosti sredstava za rad
  • Pakovanje robe

 Zahtevi pozicije    

  • Srednja stručna sprema
  • Vozačka dozvola B kategorije
  • Spremnost na rad u sve 3 smene
Napomena: Startuj.infostud.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju u Srbiji, niti u inostranstvu. Postupak selekcije i odabira kandidata je u nadležnosti poslodavca, a odredbe ugovora o radu predstavljaju direktan dogovor između poslodavca i zaposlenog. Svi pojmovi u oglasima, koji su upotrebljeni u muškom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola i obrnuto, osim ukoliko specifičnim zahtevima posla nije drugačije propisano.
Greška u oglasu? Obavestite nas.
Slični poslovi
Loading...
Zanimanja za ovaj posao
Loading...

Nastavkom korišćenja sajta smatramo da prihvataš korišćenje kolačića. Saznaj više