U toku je Regionalni sajam poslova! Poseti Startuj kategoriju i pokreni svoju karijeru.
/posao/logo/roche_plavi.gif
Prvi posao
Magacinski radnik
Lokacija Beograd
Rok za prijavu 02.11.2024.
Postavljeno 18.10.2024.
Puno radno vreme

Magacinski radnik

Na određeno vreme od 12 meseci

U kompaniji Roche verujemo da je ključno da isporučimo medicinska rešenja odmah, čak i kada razvijamo inovacije za budućnost. Strastveni smo po pitanju transformacije života pacijenata i neustrašivi u odlukama i akciji. I verujemo da dobro poslovanje znači i bolji svet.

Zato dolazimo na posao svaki dan. Posvećujemo se naučnoj tačnosti, neprikosnovenoj etici i pristupu medicinskim inovacijama za svakog. Sve to radimo danas da bismo izgradili bolje sutra.

Kao magacinski radnik u kompaniji Roche osiguravaćete pravovremen i tačan prijem, skladištenje i distribuciju lekova i druge robe uz poštovanje svih procedura i standarda. Ova pozicija igra ključnu ulogu u obezbeđivanju efikasnog, sigurnog i usklađenog rukovanja robom i pratećom dokumentacijom.

Glavni zadaci i odgovornosti radnog mesta:

  • Ulaz robe u magacin, isporuke/izdavanje robe, kontrola svih podataka na osnovu ulaznih dokumenata (paking lista i faktura);
  • Odvajanje robe za isporuku i izdavanje robe za kupca na osnovu otpremnice;
  • Dnevne isporuke robe (lekova) i dokumentacije distributerima u privatne klinike, ALIMS i ostale institucije po zahtevu i po potrebi;
  • Lepljenje kontrolnih i dodatnih markica, kao i aplikacija prevoda uputstava na pakovanja u skladu sa definisanim procedurama i zahtevima;
  • Tehnička i fizička pomoć u skladu sa zahtevima i potrebama;

Profesionalni zahtevi:

  • Vozačka dozvola B kategorije
  • Osnovno poznavanje rada na računaru
  • Engleski jezik – osnovni nivo

Ukoliko je odgovor na gore navedene zahteve DA, onda je ovo prava pozicija za tebe!

Ko smo mi

U kompaniji Roche više od 100.000 ljudi u 100 zemalja pomera granice zdravstvene zaštite. Radeći zajedno, postali smo jedna od vodećih svetskih zdravstvenih grupa koje su fokusirane na istraživanje. Naš uspeh se gradi na inovativnosti, radoznalosti i različitosti.

Verujemo u moć različitosti i inkluzije i nastojimo da identifikujemo i stvorimo mogućnosti koje omogućavaju svima da pokažu svoje jedinstveno ja u Roche-u.

Roche je Poslodavac jednakih mogućnosti.

Napomena: Startuj.infostud.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju u Srbiji, niti u inostranstvu. Postupak selekcije i odabira kandidata je u nadležnosti poslodavca, a odredbe ugovora o radu predstavljaju direktan dogovor između poslodavca i zaposlenog. Svi pojmovi u oglasima, koji su upotrebljeni u muškom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola i obrnuto, osim ukoliko specifičnim zahtevima posla nije drugačije propisano.
Greška u oglasu? Obavestite nas.
Slični poslovi
Loading...
Zanimanja za ovaj posao
Loading...

Nastavkom korišćenja sajta smatramo da prihvataš korišćenje kolačića. Saznaj više