Prijave na ovaj oglas su zatvorene. Pogledaj koji su trenutno aktuelni poslovi nasajtu klikom ovde.
/posao/logo/muj2n3e5tslm_4iqztn_7equr2kpmkqerlkb_9dm7kzn5klylqjus95sckckfdyl41x4i7amszztxqp_.jpg
Prvi posao
Operater/ka hemijskih procesa
Lokacija Beograd
Rok za prijavu 15.06.2023.
Postavljeno 16.05.2023.
Puno radno vreme
Nije potrebno radno iskustvo

Operater/-ka hemijskih procesa

Pridružite se timu kompanije Ball, svetskom lideru u proizvodnji održive aluminijumske ambalaže. Karijera u Ball-u prilika je izuzetna postignuća u vašem profesionalnom razvoju, u zajednici i na globalom nivou!

Na poziciji Operatera/ke hemijskih procesa imaćeš ključnu ulogu u timu Ball fabrike u Beogradu, učestvujući i podržavajući sveukupan biznis plan i ciljeve fabrike.

Opis posla:

 • Rukovanje, kontrola, podešavanje, održavanje i staranje da mašine i proces za pranje i hemijski tretman limenki, kao i prateća postrojenja, funkcionišu u okviru zadatih parametara
 • Održavanje svih mašina i sistema za koje je zadužen/a kroz kontrolu parametara
 • Uzorkovanje vode, analiza i testiranje kvaliteta limenki nakon njihovog pranja
 • Otklanjanje uzroka zastoja mašina
 • Učestvovanje u redovnim i vanrednim remontima i održavanju mašina i opreme;
 • Redovno održavanje higijene prostora, mašine i opreme u svom radnom okruženju i u skladu sa postavljenim kriterijumima i standardima higijene.

Uslovi:

 • Minimum srednja stručna sprema mašinskog, tehničkog ili hemijskog usmerenja ili relevantno iskustvo na sličnim pozicijama
 • Poželjno iskustvo u industrijskom okruženju
 • Poznavanje i rad na održavanju opreme u proizvodnom procesu
 • Poželjno poznavanje engleskog jezika i rada na računaru (MS Office)
 • Spremnost na rad u smenama, uključujući i noćnu smenu

Ball Corporation je poslodavac koji pruža jednake mogućnosti za sve. Poslovne prilike koje pružamo otvorene su za sve, bez obzira na pol, godine, etničku pripadnost, veru, ograničenost radnih sposobnost ili orijentaciju.

Biti deo Ball-a znači biti deo tima od preko 22.000 zaposlenih širom sveta. Dijapazon naših proizvoda čine beskonačno reciklabilne aluminijumske limenke, aluminijumske čaše i aerosol boce, ali i proizvodi u sektoru vazdušno-kosmičkih rešenja, koja omogućavaju našim klijentima dublje razumevanje Planete i Univerzuma.

Svi mi u Ball-u duboko smo posvećeni razumevanju različitosti i inkluziji, i ta posvećenost jeste temelj naše kulture pripadnosti. Svi mi u Ball-u, radeći ono što volimo, doprinosimo ukupnom učinku kompanije.

Imajte u vidu da se naziv oglašenog radnog mesta može razlikovati od naziva pozicije navedene u ugovor o radu, zbog usaglašenosti lokalne i globalne sistematizacije.

logo_32002

Ako ste zainteresovani za ovu poziciju i vaš profil odgovara gore navedenim zahtevima, pošaljite nam svoju biografiju.

 

Biće kontaktirani samo kandidati koji uđu u uži izbor.

logo_28259
Konkuriši

Klikom na dugme Konkuriši, dalji tok konkurisanja nastavljaš na eksternom sajtu.

Napomena: Startuj.infostud.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju u Srbiji, niti u inostranstvu. Postupak selekcije i odabira kandidata je u nadležnosti poslodavca, a odredbe ugovora o radu predstavljaju direktan dogovor između poslodavca i zaposlenog. Svi pojmovi u oglasima, koji su upotrebljeni u muškom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola i obrnuto, osim ukoliko specifičnim zahtevima posla nije drugačije propisano.
Greška u oglasu? Obavestite nas.
Slična zanimanja
Loading...
Slični poslovi
Loading...

Nastavkom korišćenja sajta smatramo da prihvataš korišćenje kolačića. Saznaj više