Prijave na ovaj oglas su zatvorene. Pogledaj koji su trenutno aktuelni poslovi nasajtu klikom ovde.
/posao/logo/savremena.gimnazija.200_1.jpg
Honorarni poslovi
Promoter/-ka
Lokacija Beograd
Rok za prijavu 24.01.2024.
Postavljeno 09.01.2024.
neto: 20 - 50 EUR (dnevnica)
Nepuno radno vreme

Savremena osnovna škola, Savremena gimnazija i International School u Beogradu su obrazovne institucije koje pripadaju kompaniji LINKgroup.

Savremena osnovna škola nudi inovativan pristup osnovnom obrazovanju, koristeći moderne tehnologije i metode učenja. Cilj je da se kod dece razviju kreativnost, kritičko mišljenje i ljubav prema učenju. Savremena gimnazija kombinuje visokokvalitetno obrazovanje sa naprednim tehnološkim resursima, pripremajući učenike za dalje akademsko obrazovanje. Ova gimnazija nudi različite programe, uključujući i međunarodne, fokusirajući se na sveobuhvatan razvoj učenika. International School je međunarodna škola za decu od 11 do 19 godina koja nudi obrazovanje na engleskom jeziku, prateći međunarodne obrazovne standarde. Usmerena je na pripremu učenika za globalno okruženje.

Sve tri škole teže inovativnosti i pružanju kvalitetnog obrazovanja koje je usklađeno sa savremenim zahtevima i trendovima.

U kompaniji koja se neprestano razvija novi, kvalitetni ljudi su uvek dobrodošli, zato vas pozivamo da nam se pridružite na poziciji:

Promoter/-ka

(Beograd)

Zaduženja i odgovornosti

  • Predstavljanje škola: Promoteri treba da budu dobro upoznati sa svim aspektima ove tri škole – njihovim programima, metodama rada i ostalim relevantnim informacijama. Oni treba da na jasan način predstave ove obrazovne institucije potencijalnim učenicima i njihovim roditeljima.
  • Interakcija sa posetiocima: Promoteri treba aktivno da prilaze posetiocima u tržnim centrima ili na događajima, uspostavljajući prijateljski kontakt i informišući ih o školama. Važno je da budu otvoreni, pristupačni i da imaju odlične komunikacione veštine.
  • Prikupljanje kontakata: Jedan od ključnih zadataka promotera je prikupljanje kontakt informacija od zainteresovanih osoba za dalje informisanje o upisu i programima škola.
  • Deljenje promo materijala

Kvalifikacije i veštine

  • Ljubaznost u radu
  • Odlične komunikacione i prezentacione veštine
  • Ubedljivost i samopouzdanje u nastupu
  • Efikasnost u radu

Beneficije

  • Prosečna dnevnica 20–50 evra
  • Isplata na mesečnom nivou
  • Obuka i podrška od nadređenih tokom rada
  • Mogućnost daljeg profesionalnog usavršavanja
  • Nije potrebna sanitarna knjižica

Mi se bavimo jednom od najlepših delatnosti na svetu: radimo sa mladim ljudima, budućim liderima ovog sveta, i pomažemo im da ostvare uspeh u životu. Zato tražimo ljude koji su pozitivni, energični i ljubazni. Ako ste takvi, mi možemo raditi zajedno.

Ukoliko smatrate da ispunjavate sve navedene uslove, prijavite se slanjem CV-ja putem platforme Infostud.

Sve dodatne informacije o školama možete naći na: www.savremena.edu.rs

Konkuriši
Napomena: Startuj.infostud.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju u Srbiji, niti u inostranstvu. Postupak selekcije i odabira kandidata je u nadležnosti poslodavca, a odredbe ugovora o radu predstavljaju direktan dogovor između poslodavca i zaposlenog. Svi pojmovi u oglasima, koji su upotrebljeni u muškom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola i obrnuto, osim ukoliko specifičnim zahtevima posla nije drugačije propisano.
Greška u oglasu? Obavestite nas.
Loading...
Slični poslovi
Loading...

Nastavkom korišćenja sajta smatramo da prihvataš korišćenje kolačića. Saznaj više