Prijave na ovaj oglas su zatvorene. Pogledaj koji su trenutno aktuelni poslovi nasajtu klikom ovde.
/posao/logo/marbo.novo_1.jpg
Prvi posao
Tehničar održavanja
Lokacija Maglić
Rok za prijavu 10.06.2023.
Postavljeno 26.05.2023.
Puno radno vreme
1., 2. i 3. smena
Nije potrebno radno iskustvo

 Naša priča             

Kompanija PepsiCo se na području Zapadnog Balkana izdvojila se kao jedan od najznačajnijih proizvođača grickalica omiljenim brendovima Chipsy, Clipsy, Pardon i GUD, koji su postali deo globalnog PepsiCo portfolija. Lokalni portfolio proširen je svetski poznatim PepsiCo brendom - čuvenim tortilja čipsom Doritos, a od 2019. godine kompanija je u Bosni i Hercegovini preuzela i distribuciju globalnih brendova bezalkoholnih pića - Pepsi, Mirinda, Pepsi Max, 7Up i Lipton. Uvođenjem nove proizvodne linije i proširenjem proizvodnih kapaciteta, fabrika u Magliću proizvodi i planetarno popularni brend Lay’s i to od domaćih sirovina, a za potrebe izvoza na tržišta EU.

Proizvodnja se odvija u fabrici u Magliću kod Bačkog Petrovca, koja zahvaljujući investicijama namenjenim za unapređenje proizvodnih linija i izgradnju najmodernijeg skladišta gotovih proizvoda, predstavlja regionalni proizvodni centar kompanije PepsiCo za tržišta Zapadnog Balkana, dok u Bosni i Hercegovini poslujemo putem logističkih i distributivnih centara. Posebna pažnja je posvećena ljudima, njihovoj edukaciji i osnaživanju, a kompanija je već osmu godinu zaredom dobitnik priznanja Top Employer za poslovanje u Srbiji, kao i tri Top Employer priznanja za poslovanje u Bosni i Hercegovini. U 2022. smo rangirani kao kompanija broj 1 u odnosu na sve sertifikovane kompanije. Rezultati poslovne filozofije vidljivi su i kroz odgovorno poslovanje i saradnju s domaćim partnerima i dobavljačima, kao i brojne inicijative za lokalnu zajednicu i zaštitu životne sredine kroz primenu savremenih tehnologija za smanjenje emisije C02, smanjenje potrošnje električne energije i vode, kao i povećanje reciklaže.

 Odgovornosti               

 • Rukovanje automatskim sistemom za pakovanje i otklanjanje kvarova na mašinama, koje ne mogu da reše zaposleni na proizvodnim linijama
 • Pronalaženje uzroka kvara i predlog za njegovo trajno uklanjanje
 • Nadzor proizvodnih linija, kako bi se unapred uočili mogući kvarovi
 • Upravljanje sistemom za pakovanje i njegovo preventivno održavanje u skladu sa planovima redovnog održavanja
 • Uočavanje mogućnosti za unapređenja i implementacija istih

 Zahtevi pozicije            

 • Srednja stručna sprema elektro usmerenja (električar, elektroničar, automatičar, bravar)
 • Poznavanje engleskog jezika (prednost)
 • Rad na računaru, poznavanje MS Office paketa (prednost)
 • Poželjno radno iskustvo (obezbeđena obuka i mogućnost usavršavanja) 
 • Odgovornost, pouzdanost, timski duh
 • Spremnost za rad u 3 smene

 

Konkuriši
Napomena: Startuj.infostud.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju u Srbiji, niti u inostranstvu. Postupak selekcije i odabira kandidata je u nadležnosti poslodavca, a odredbe ugovora o radu predstavljaju direktan dogovor između poslodavca i zaposlenog. Svi pojmovi u oglasima, koji su upotrebljeni u muškom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola i obrnuto, osim ukoliko specifičnim zahtevima posla nije drugačije propisano.
Greška u oglasu? Obavestite nas.
Slična zanimanja
Loading...
Slični poslovi
Loading...

Nastavkom korišćenja sajta smatramo da prihvataš korišćenje kolačića. Saznaj više