Prijave na ovaj oglas su zatvorene. Pogledaj koji su trenutno aktuelni poslovi nasajtu klikom ovde.
/posao/logo/logo258a14ca4417b465ef0b45642f7c6895.png
Prvi posao
Viljuškarista
Lokacija Kruševac
Rok za prijavu 12.07.2024.
Postavljeno 27.06.2024.
Puno radno vreme
1., 2. i 3. smena

DS Smith je vodeća evropska kompanija u oblasti ambalaže koja proizvodi namensku ambalažu za kupce. Paletom proizvoda koja obuhvata transportnu ambalažu, potrošačku ambalažu, elemente za izlaganje i promotivnu ambalažu, prilagođenu zaštitnu ambalažu i industrijsku ambalažu, DS Smith odgovara na svaki zahtev tržišta.

Naš tim broji preko 33.000 zaposlenih širom sveta, a u Srbiji oko 250 zaposlenih, pridruži nam se i ti.

OTVORENA POZICIJA: VILJUŠKARISTA

Opis posla:

  • Upravljanje viljuškarom i rad na utovaru i istovaru gotovih proizvoda, poluproizvoda i paleta
  • Prijem, skladištenje, sortiranje, priprema i otprema paleta do proizvodnje
  • Kontrola ispravnosti dokumentacije
  • Održavanje radnog prostora
  • Izveštavanje o dnevnim aktivnostima

Uslovi za prijavljivanje:

  • Sertifikat za upravljanje viljuškarom
  • Motivisanost
  • Timska orijentisanost
  • Proaktivnost i fokus na rezultat

Kompanija DS Smith nije samo posao, to je mesto gde možete rasti, razvijati se i ostvarivati svoje potencijale. Uz redovnu zaradu prema Zakonu, mesečne bonuse i ostale standardne beneficije, mi vam nudimo i:

Profesionalni razvoj i napredovanje: Verujemo u stalno učenje i razvoj. Zato pružamo pristup brojnim internim i eksternim treninzima, mentorstvu, i mogućnostima za napredovanje.
Rad u okruženju koje inspiriše: Naša radna kultura je zasnovana na otvorenosti, saradnji i međusobnom poštovanju. Težimo da stvorimo atmosferu u kojoj se svaki član tima oseća vrednovano i podržano.
Stabilnost i sigurnost: Kao dugogodišnji igrač u našoj industriji, pružamo vam sigurnost i stabilnost. Sa nama možete planirati svoju budućnost.
Zdravlje i dobrobit naših zaposlenih: Imamo program za zdravstvenu zaštitu na radu i redovno organizujemo aktivnosti za promociju zdravlja i wellness programa.

Pridružite se kompaniji DS Smith!

Konkuriši
Napomena: Startuj.infostud.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju u Srbiji, niti u inostranstvu. Postupak selekcije i odabira kandidata je u nadležnosti poslodavca, a odredbe ugovora o radu predstavljaju direktan dogovor između poslodavca i zaposlenog. Svi pojmovi u oglasima, koji su upotrebljeni u muškom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola i obrnuto, osim ukoliko specifičnim zahtevima posla nije drugačije propisano.
Greška u oglasu? Obavestite nas.
Loading...
Slični poslovi
Loading...

Nastavkom korišćenja sajta smatramo da prihvataš korišćenje kolačića. Saznaj više