U pauzi od učenja

Kako da nađem dečka?

08.06.2018.
2 min

U klubu, na društvenim mrezama, na slavama, zabavama, pozorištu, bioskopu, kod drugarice na kafi, na fakultetu, u teretani, na stanici dok čekate autobus, u pošti, u banci dok čekate red... Sve su ovo mesta na kojima se može „naći“ dečko... Nikad se ne zna, kada se najmanje nadate... Ono što je evidentno je da prinčeva na belom konju nema, da nema serenadi, da su romantični mitovi zaista mitovi, da je potreba za bliskošću i pažnjom duboko ukorenjena u ljudima.

 

Mladi

Foto: Pixabay

Da biste uspostavili partnerski odnos neophodno je da se pokrenete, izađete iz svog zamka i krenete među svet, da nemate nerealne zahteve kako se može desiti da i taj neadekvatan postane adekvatan kada se spustite na zemlju, da se apriori ne distancirate od dečka/devojke koji ne zadovoljavaju vaše stroge i rigidne kriterijume, da vaše disfunkcionalne obrasce bliskosti i vezivanja zamenite funkcionalnim. Strah od vezivanja, strah od bliskosti, strah od napuštanja, povlačenje kao posledica niske tolerancije na frustraciju, nerazumevanje sopstvenih emocija, nemogunost produbljivanja odnosa, prebrzo ulaženje u „ozbiljnu“ vezu, sve vas to može onespokojiti u daljim istaživanjima i napretku.

 

Zato, ako imate doživljaj da tapkate u mestu, da se ništa ne dešava, da se vrtite u krugu, potražite stučnu pomoć. Pomozite sebi da se osećate bolje i sigurnije, ispunjenije i adekvatnije.

 

 

Ukoliko vam treba savet ili oslonac da izađete na kraj sa vašim problemima pozovite Životnog trenera na 0906/400-098

Posaljite pitanje SMS-om: SLIFE(razmak)Vaše pitanje na broj 5511

Upoznajte nas na: www.my-lifecoach.com

Autor: Vesna Milojević – Life Coach

 

Kopiraj link