U pauzi od učenja

Zašto treba da otvorite Fluo paket za mlade: novac vam je uvek dostupan, brzo i lako plaćate bez gubljenja vremena

27.05.2024.
4 min

Upravljanje troškovima i novcem važan je korak u odrastanju i osamostaljivanju. Fluo paket OTP banke jedan je od omiljenih bankarskih proizvoda za mlade. Namenjen je mladima od 18 do 27 godina, koji nisu u radnom odnosu.

Zašto treba da otvorite Fluo paket za mlade: novac vam je uvek dostupan, brzo i lako plaćate bez gubljenja vremena

Ono što ga je naročito “proslavilo” je to što se veoma lako otvara i koristi, pruža veliki broj pogodnosti, a održavanje dinarskog i deviznog računa je – potpuno besplatno. Takođe, super je to što je svako plaćanje u okviru paketa oslobođeno provizije, tako da se slanje novca i plaćanja računa realizuju bez ikakvih dodatnih troškova.

U svakom trenutku imate pristup novcu

Sigurno vam se često dešava da imate iznenadne i nepredviđene troškove. Bilo da vam ističe rok za prijavu ispita, ili iskrsne neki radosni, ili nemili događaj, spas je kada se sve može rešiti jednim klikom.

Svako ko ima račun u banci i sredstva na računu, može da ti brzo i lako prebaci novac kada je najpotrebnije ukucavanjem tvog broja računa ili jednostavno unošenjem broja telefona koji je povezan sa tvojim računom u banci.

Fluo paket OTP sadrži dinarski i devizni tekući račun, a pristup novcu je moguć 24 časa, sedam dana u nedelji. Korisnici računa praktično istog momenta mogu da podignu novac na bankomatima OTP ekspozitura, da jednostavno plaćaju karticom ili mobilnim telefonom.

Štedi vreme, a plaća se klikom ili prislanjanjem telefona

Studenti u sred ispitnog roka, ili dugotrajnih predavanja, uz Fluo paket, finansijske obaveze mogu da obave bez stajanja u redovima i gubljenja vremena ispred ekspozitura i šaltera, jer sve transakcije mogu da obave online.

Mladima je opcija OTP m-bank u okviru Fluo paketa omiljena. Ne morate da nosite keš, sve plaćate u nekoliko klikova putem aplikacije, možete da proverite stanje na računu, podignete novac ili promenite evre, a kupovina u kafiću, prodavnici, restoranu, završava se brzo i lako prislanjanjem telefona ili iWatch sata preko Apple Pay ili Google pay ako koristite Android telefon.

Znatno su olakšana putovanja u sopstvenoj režiji ili studentske ekskurzije, odlazak u inostranstvo, jer uz ovaj paket dolazi i međunarodna debitna kartica koja rešava - beskontaktno plaćanje, podizanje gotovine na bankomatima i plaćanje bilo gde u zemlji, inostranstvu ili online.

Popusti u više od 85 firmi

Mladi koji već imaju ovaj paket, kažu da ga rado koriste jer mogu da se pretplate na svoje omiljene online platforme i tako gledaju serije, filmove, kao i da poručuju i plaćaju hranu. Uz sve to, kartica nudi i dodatne prednosti, jer se pomoću nje ostvaruju popusti prilikom kupovine kod velikog broja partnera OTP banke.

Listu aktuelnih popusta u svakom trenutku možete da pogledate u svojoj m-bank aplikaciji, kao i na sajtu. Ali, na spisku trgovina i usluga je gotovo sve što vam padne na pamet – od prodavnica garderobe, nameštaja, auto-delova, do kozmetičkih usluga, turističkih agencija, hotela… Sa ovom karticom, po nižim cenama, možete da kupujete u više od 85 firmi.

Račun se otvara za 20 minuta, a dovoljan je samo pametan telefon

Za otvaranje Fluo paketa neophodna je jedino važeća lična karta ili pasoš Republike Srbije. Još treba pripremiti i pametni telefon sa funkcionalnom prednjom kamerom i stabilnom internet konekcijom.

Prilikom postupka otvaranja računa od podataka su potrebni e-mail adresa i broj telefona na koju bankar kontaktira svog novog klijenta. Nakon unošenja podataka u predviđena polja, korisnik slika lični dokument i obavlja kratak video razgovor sa agentom. Nakon toga, unosi se kod koji mstiže na broj telefona. Zatim sledi potpisivanje ugovora i račun postaje aktivan. Toliko je jednostavno da za 15 do 20 minuta sve usluge paketa postaju dostupne.

Ako neko ipak želi da otvori paket u ekspozituri – dovoljno je da zakaže sastanak preko online forme, a agenti će ga kontaktirati u najkraćem roku. Procedura je nakon toga brza i jednostavna.

Uštedite svoje vreme i brzo i lako otvorite svoj FLUO paket. Više informacija ćete pronaći na ovom LINKU.

Kopiraj link

Slični tekstovi

Razgovor sa psihologom: Mentalno zdravlje i kako pronaći pomoć
27.02.2023.
8 min

Razgovor sa psihologom: Mentalno zdravlje i kako pronaći pomoć

U pauzi od učenja
Recept za uspeh: 90/90/1 pravilo Robina Šarme
13.01.2023.
5 min

Recept za uspeh: 90/90/1 pravilo Robina Šarme

U pauzi od učenja
5 načina kako možeš da uštediš novac
26.02.2024.
5 min

5 načina kako možeš da uštediš novac

U pauzi od učenja