Konferencije

Naučno-popularni forum: „Science Gram“ 3

23.09.2021.
2 min

Naučno-popularni forum „Science Gram“ je organizovan od strane Saveza studenata Prirodno-matematičkog fakulteta Univerziteta u Novom Sadu uz podršku Prirodno-matematičkog fakulteta, sa ciljem podizanja nivoa informisanosti i stvaranja prilike učesnicima za sticanje kako teorijskog znanja tako i praktičnih veština u naučnim oblastima kojima se bave.

Naučno-popularni forum: „Science Gram“ 3

Projekat je podržan od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja kako prve dve, tako i ove godine. Takođe, značaju podršku je tokom održavanja prvog foruma pružila Pošta Srbije, dok je kompanija DDOR osiguranje imala učešća u podršci prošlogodišnjeg „Science Gram-a“.

Tokom prethodne dve godine forum je održan dva puta, a odziv zainteresovanih korisnika je bio na veoma visokom nivou. Na prvom „Science Gram-u“ koji se organizovao  u prostorijama Studentskog centra „Ratko Mitrović“ na Zlatiboru učešće je uzelo preko 200 studenata, dok je na prošlogodišnjem forumu, koji je bio priređen u online formatu, prisustvovalo preko 100 studenata.

Velika zainteresovanost i odziv se očekuju i ove godine, a planirano je da se sam forum održi i ovoga puta na Zlatiboru u periodu od 18. do 21. okrobra, uz poštovanje važećih epidemioloških mera. Oblasti koje se predstavljaju na forumu su: biologija, hemija i biohemija, turizam, matematika i informatika i astrofizika. Prijave za ovogodišnji „Science Gram“ traju od 1. septembra do 1. oktobra 2021. godine. na instagram profilu @npf.sciencegram. 

Kopiraj link