Predavanja

AIESEC - Probudi preduzetnika u sebi

02.11.2020.
3 min

Da li si nekada razmišljao/la o tome kako bi bilo baš strava kada bi jednog dana mogao/la da pokreneš svoj biznis, ali nisi siguran/na da li je to za tebe? Da li si se pitao/la šta bi ti sve uopšte bilo potebno, koja znanja i veštine su neophodna da svoju ideju pretvoriš u uspešan biznis plan?

 

Probudi preduzetnika u sebi

 

Ove zime imaju projekat baš za tebe! Za sve srednjoškolce i studente koji bi želeli da saznaju nešto više i oprobaju se u praktičnim radionicama, AIESEC je pripremio projekat Entrepreneurship For Youth. Priliku da uploviš u svet preduzetništva imaćeš već ovog januara na online platformama iz topline svoje sobe. Radionice u trajanju od pet nedelja  omogući će ti da radiš na razvoju soft i hard skilova neophodnih za građenje dalje karijere kao i sticanje znanja o preduzetništvu od predavača iskusnih u ovom polju.


Soft skills veštine neophodne su u međuljudskim odnosima, poput tolerantnosti i slušanja drugih, kao i emocionalne inteligencije. U savladavanju ovih veština će ti pomoći članovi AIESEC-a koji će biti i lideri timova u koje ste podeljeni na ovom projektu. Zadatak svakog tima biće planiranje start-up kompanija, pri čemu će se svaka bazirati na jednom od Ciljeva održivog razvoja, o kojima ćeš više čuti tokom projekta.

 

Hard skills predstavljaju specifična znanja i sposobnosti koje su danas neophodne da bi mladi ljudi bili uspešni na poslu. Upravo o njima ćeš moći da čuješ i učiš od domaćih predavača – partnerskih kompanija, predstavnika fakulteta,  kao i od  članova AIESEC-a iz drugih zemalja. Na kraju projekta bićeš bogatiji/ja za mnogo novih znanja, poznanstava i naravno veština.

 

Zašto su važna preduzetnička znanja i veštine?

  • Zbog lakšeg snalaženja u oblasti poslovanja
  • Kao preduzetnik, možeš da biraš čime ćeš se baviti, na koji način i kada
  • Preduzetnička znanja i veštine možeš primeniti u svim oblastima života

Da li ti sve ovo zvuči zanimljivo? Da li možeš da zamisliš sebe u timu vršnjaka sa kojima ćeš se zajedno razvijati i učiti veštine koje su ti potrebne da jednog dana ostvariš svoj biznis?


Ostavi svoju prijavu ovde i uplovi u fantastični svet preduzetništva! Cena radionica iznosi svega 2000 dinara.


Ako imaš dodatnih pitanja, možeš pozvati sledeće brojeve:

  • Milica Knežević: 063/1515-960
  • Ivan Kovačević: 069/2132-621

 

Kopiraj link