Predavanja

Besplatan seminar ličnih i profesionalnih veština ,,Soft Skills Academy - Unapredi svoje sposobnosti!“

31.03.2022.
3 min

U 2010. godini Udruženje studenata elektrotehnike Evrope - Lokalni komitet Beograd je došlo na ideju da kroz niz interaktivnih treninga omogući studentima da se bolje opreme za uspešnu karijeru. Tokom godina, razni komiteti našeg Udruženja su prepoznali važnost veština koje Soft Skills Academy pruža tako da se danas ovaj seminar održava u 18 evropskih država.

Besplatan seminar ličnih i profesionalnih veština ,,Soft Skills Academy - Unapredi svoje sposobnosti!“

Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da se i ove godine organizuje besplatan seminar ličnih i profesionalnih veština ,,Soft Skills Academy“ za sve zainteresovane studente. Seminar se održava u periodu od 13. do 17. aprila 2022. godine.

Naše udruženje, već dugi niz godina, organizuje seminar ,,Soft Skills Academy“ sa ciljem da ambicioznim studentima pruži priliku da poboljšaju neophodne profesionalne veštine koje ne dotičemo tokom formalnog obrazovanja. Tokom petodnevnog seminara 50 odabranih učesnika će biti u prilici da prisustvuje edukativnim i interaktivnim treninzima uživo. Treninge će držati sertifikovani Istek treneri i po završetku akademije studentima će biti dodeljeni sertifikati potpisani od strane organizatora.

,,U današnje vreme posedovanje fakultetske diplome postaje norma. Da biste baš vi dobili posao o kome maštate, potrebno je da se istaknete u moru kvalifikovanih kandidata. Akademija ’mekih’ veština vam pruža šansu za to! Pored tehničkih znanja, organizacija vremena, prezentacione i komunikacione veštine su neke od neophodnih veština za uspeh mladih stručnjaka. Pohađanjem Akademije, studenti prave veliki korak na ličnom i profesionalnom nivou, i time postaju spremniji za sve ono što ih čeka u poslovnom svetu.“, poručuju organizatori projekta.

Besplatan seminar ličnih i profesionalnih veština ,,Soft Skills Academy - Unapredi svoje sposobnosti!“

Svi zainteresovani se mogu prijaviti putem sajta softskillsacademy.rs u periodu između 25. marta i 8. aprila! Za sve dodatne informacije možete posetiti našu Facebook i Instagram stranicu ssa_belgrade!

O Udruženju studenata elektrotehnike Evrope – Istek:

Udruženje studenata elektrotehnike Evrope – Istek (EESTEC) predstavlja apolitičnu, nevladinu i neprofitnu volontersku organizaciju. Istek je osnovan 1986. godine u Ajdhovenu, u Holandiji, a danas postoji u 46 gradova u 24 države Evrope. Istek okuplja studente elektrotehnike i računarstva širom Evrope sa ciljem unapređenja njihovog akademskog, profesionalnog i društvenog života. Kroz brojne aktivnosti, uključujući strušne radionice, kulturne razmene i internacionalne konferencije, Udruženje podstiče širenje mreže internacionalnih kontakata, kao i razmenu ideja između budućih inženjera. Istek Lokalni komitet Beograd je punopravan član Udruženja od 2000. godine i trenutno je jedan od najbrojnijih komiteta u Evropi.

Kopiraj link