Predavanja

Career Days 2020

07.10.2020.
3 min

Career Days vas poziva da i 2020. budete deo sajma praksi i zapošljavanja u Srbiji! Ovog 14. i 15. oktobra družićemo se u izmenjenom, online okruženju.

 

Career Days 2020

 

Međutim nikako nećemo dozvoliti da nas trenutna situacija ograniči u pokušaju da mladima pružimo priliku da dođu do vodećih kompanija iz raznih oblasti poslovanja. Naši parneri su u potrazi za perspektivnim mladim ljudima, koji žele da započnu ili usavrše svoju karijeru. Da li to želis da budeš ti? Pridruži nam se!

 

Šta će sve biti dostupno učesnicima ovogodišnjeg Career Days-a?

 

Meet Your Career

Ukoliko želite da direktno od zaposlenih u kompanijama čujete kako izgleda jedan njihov radni dan, atmosfera u kancelariji, koje su to otvorene pozicije u njihovoj kompaniji ili prakse koje nude, prijavite se za Meet Your Career – online poziv u kome ćete imati prilike da saznate sve ovo i više iz prve ruke u 45 minuta. Zajedno sa još 15 delegata postavljajte pitanja i saznajte sve što do sada niste znali o ovim tržišnim maherima.

 

Speed Dating

Tražite posao i želite da imate intervju sa HR-om firme Merkator, Delhaize, Manpower i drugih? Speed Dating je prava stvar za vas. Speed Dating predstavlja kratak intervju sa predstavnicima kompanija.

 

U sedam minuta, imaćete prilike da predstave sebe poslodavcu, pokažete svoje kvalitete i želju za usavršavanjem i obezbedite posao ili praksu u nekoj od navedenih kompanija.

 

Za oba segmenta Career Days 2020 sajma možete se prijaviti na linku.

 

Ukoliko nam se pak 14. i 15. oktobra ne možete pridružiti ali biste želeli da budete “na oku” našim partnerima to je, kao i svake godine, moguće tako što ćete ostaviti svoj CV na linku i on će biti na rasoplaganju nekim od najpoželjnijih poslodavaca u Srbiji!

 

Takođe štandove naših partnera možete posetiti tokom oba dana bez prethodnog prijavljivanja.

 

Ukoliko želite da budete u toku sa najnovim informacijama u vezi sa događajem možete posetiti našu Instagram stranicu @careerdaysbeograd, kao i naše profile na LinkedIn-u i Facebook-u.

 

Pridružite nam se, čekamo Vas!

 

Career Days dvadeset i sedmu godinu za redom realizuje ogranizacija AIESEC, koja kao globalna organizacija, svojim programima internacionalnih praksi i organizacijom edukativnih i društveno-odgovornih projekata, pruža mladima jedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni razvoj.

 

 

Kopiraj link