Predavanja

EESTech Challenge Niš 2021. - Cybersecurity

03.03.2021.
2 min

Udruženje studenata elektronike Evrope – lokalni komitet Niš organizuje internacionalno takmičenje EESTech Challenge iz oblasti Cybersecurity. Prijave su otvorene od 15. februara i trajaće do 11. marta. Cilj takmičenja jeste unapređivanje znanja studenata IT usmerenja iz oblasti Cybersecurity kroz seminare, radionice, video predavanja i glavni deo projekta – hakaton.

 

EESTech Challenge 2021

 

Sam projekat je podeljen u dve faze, gde se prva faza održava na lokalnom nivou na Elektronskom fakultetu u Nišu, a druga u Beogradu.  Timovi od po tri člana će ovo novostečeno znanje primeniti na takmičenju koje traje 24 časa – hakatonu, koje će se održati od 19-21. marta. Pobednici lokalne runde će se nadmetati sa drugim evropskim timovima na velikom finalu  ove godine u Beogradu, gde se održava druga faza ovog internacionalnog projekta. Osim proveravanja svog znanja, studenti koji se takmiče će imati priliku da osvoje i vredne nagrade.

 

EESTech Challenge predstavlja idealnu priliku da studenti razmene znanja i iskustva sa studentima iz drugih delova Evrope, kao i da doprinesu razvoju svoje profesionalne mreže. Projekat takođe predstavlja odličnu šansu da kompanija stupi u kontakt sa motivisanim i sposobnim studentima koji su spremni da se suoče sa raznim tehnološkim problemima. Rad takmičara na zadatom problemu će pratiti predstavnici kompanija i na taj način će uočiti njihove kvalitete i videti ih kao buduće zaposlene.

 

Ukoliko želite da se prijavite, kliknite ovde.

 

Kopiraj link