Predavanja

Erasmus+ informativni dani 2023.

13.12.2023.
2 min

Fondacija Tempus organizuje Informativne dane o mogućnostima za učešće u Erazmus+ programu povodom objavljivanja novog Erazmus+ Poziva za projekte za konkursni rok 2024. godine.

Erasmus+ informativni dani 2023.

Informativni dani će biti održani 13. i 14. decembra 2023. godine u onlajn formatu.

Najveći evropski program za oblast obrazovanja, obuka, mladih i sporta – Erazmus+ nastavlja da podržava različite oblike saradnje među ustanovama i organizacijama kroz konkurse za projekte, a tokom Informativnih dana učesnike ćemo upoznati sa mogućnostima koje ustanove i organizacije iz Srbije imaju na raspolaganju u konkursnom roku za 2024. godinu.

Republika Srbija od 2019. godine učestvuje u Erazmus+ programu kao punopravna članica, što znači da obrazovne institucije, kao i organizacije iz sektora mladih i sporta, mogu da podnose prijave za sve vrste projekata u okviru ovog programa.

U nastavku možete da pogledate program aktivnosti ovogodišnjih Informativnih dana:

Prvi Informativni dan: 13. decembar: 10.00 – 14.15

  • Otvaranje prvog informativnog dana i predstavljanje Erazmus+ programa
  • Paralelne sesije: Visoko obrazovanje, Opšte, stručno i obrazovanje odraslih i Mladi

Drugi Informativni dan: 14. decembar: 10.00 – 13.10

  • Paralelne sesije: Visoko obrazovanje, Opšte, stručno i obrazovanje odraslih, Mladi i Sport

Dnevni red događaja možete preuzeti OVDE.

Zainteresovani za ovaj događaj mogu da se prijave isključivo putem registracionog formulara, do 11. decembra u 23.59. Prilikom prijave, možete odabrati jednu ili više ponuđenih sesija na kojima želite da učestvujete u okviru sektora koji vas zanima. Takođe, ukoliko želite da čujete novine u drugim sektorima, možete se prijaviti i za učešće na sesijama van vašeg primarnog sektora, kombinujući sesije koje se održavaju u različito vreme tokom informativnih dana.

Prijavljivanjem za bilo koju od paralelnih sesija namenjenim različitim sektorima, automatski se prijavljujete i za učešće na uvodnom delu koji se održava 13. decembra u 10 časova.

Nakon prijave, link za pristup Informativnim danima biće poslat prijavljenim učesnicima putem imejla.

* Napomena: U slučaju da ne dobijete imejl sa linkovima za pristup, molimo vas da proverite svoje Spam/Junk foldere.

Kopiraj link