Predavanja

Intergalaktički online kurs kreativnog pisanja 4.0

05.02.2021.
2 min

Univerzum priče rađa se u velikom prasku izazvanom kada se dobra ideja sretne sa željom i maštom. Tada nastaje vreme i prostor u kome autor kao vrhovni arhitekta stvara svet u kojem će svoje junake otisnuti na neočekivano i izazovno putovanje do samog središta sopstva i suočiti ih sa njihovim (a često i svojim) najdubljim željama i strahovima.

 

Intergačlaktički kurs kreativnog pisanja 4.0

Foto: Pixabay

Intergalaktički online kurs kreativnog pisanja 4.0 namenjen je piscima, blogerima, novinarima, scenaristima i svima koji se profesionalno ili iz hobija bave pisanjem i žele da ojačaju svoj kreativni potencijal, kao i onima bez iskustva, ali sa snažnom motivacijom da ovladaju veštinom pismenog izražavanja. Kurs je zasnovan na kontinuiranom individualnom radu polaznika sa mentorima i lektorima, sa ciljem da se svakom polazniku kursa pomogne da otkrije i aktivira svoje kreativne kapacitete i nauči kako da ih koristi u pisanju.

 

Proces rada je koncipiran tako da svim polaznicima pruži svakodnevnu motivaciju i podsticaj, pomaže im da uspostave samodisciplinu u radu, i naročito forsira inovativno razmišljanje kao preduslov kreativnom pisanju i zahteva iznalaženje originalnih odgovora na postavljene zadatke.

 

Polaznici će imati slobodu da u dogovoru sa mentorom sami organizuju svoj rad i upravljaju vremenom koje će posvetiti ispunjenju obaveza i zadataka, što će im pomoći da lakše usklade pohađanje kursa sa ostalim obavezama.

 

Kurs kreativnog pisanja se realizuje u okviru programa Kreativna sinergija.

 

Svi zainteresovani mogu se prijaviti ili zatražiti više informacija putem e-mail adrese: ksinergija@gmail.com.

 

Rok za prijavljivanje je 16. februar 2021. godine.

 

 

Kopiraj link

Slični tekstovi

Razgovor o prevodu knjige „Beren i Lutijena“ Dž. R. R. Tolkina
01.07.2022.
2 min

Razgovor o prevodu knjige „Beren i Lutijena“ Dž. R. R. Tolkina

Predavanja
Besplatni kurs kreativnog pisanja za autore dužih formi
18.01.2021.
2 min

Besplatni kurs kreativnog pisanja za autore dužih formi

Predavanja
Regionalni online kurs kreativnog pisanja “Epifanija”
18.01.2023.
2 min

Regionalni online kurs kreativnog pisanja “Epifanija”

Predavanja