Predavanja

Kako do klijenta na Instagramu - besplatno predavanje u Startit Centru Kragujevac

04.12.2020.
2 min

U subotu, 5. decembra u 15 časova u organizaciji Startit Centra Kragujevac biće organizovano online predavanje o tome kako doći do klijenata i na najbolji način iskoristiti kapacitete Instagrama, koje će održati Đorđe Banjai.

 

Kako do klijenta na Instagramu?

Foto: Unsplash

Program se sprovodi uz podršku Kabineta ministra bez portfelja za inovacije i tehnološki razvoj.

 

Kome je namenjeno

Predavanje je namenjeno svima koji žele da poboljšaju vidljivost svog poslovanja i dođu do novih klijenata, kao i onima koji žele da osnuju svoju firmu i pridobiju klijente.

 

O predavaču

Đorđe Banjai je PR menadžer u firmi Progressive Media. Zbog velike ljubavi prema elektronskoj muzici 2015. godine postao je deo organizacije muzičkog festivala na kom je zapao specifičan zadatak – pisanje blogova za zvanični festivalski sajt. Nakon svojih prvih koraka u digitalu, 2016. godine završava obuku za odnose sa javnošću i ubrzo zatim postaje deo ekipe digitalne agencije Progressive Media. U radu sa klijentima oprobao se u više delatnosti, te je shvatio da njegova prava ljubav u digitalu ne leži u pisanju, već u radu na društvenim mrežama.

 

Od tada pa do danas, imao je prilike da radi za preko 50 zadovoljnih klijenata, a njihov broj iz meseca u mesec raste. Za klijente se do sada uslužno bavio održavanjem društvenih mreža, podešavanjem prodajnih kampanja i plaćenih oglasa (e-commerce), kreiranjem marketing, online PR i prodajnih strategija, kao i kreiranjem sadržaja i razvijanjem brenda na društvenim mrežama.

 

Prijava

Svoje mesto zainteresovani mogu rezervisati popunjavanjem ove forme. Detaljne informacije za pristup na live događaj biće prosleđene učesnicima putem e-mail-a.

 

 

Kopiraj link