Predavanja

Onlajn prezentacija stipendija za istraživanje u Nemačkoj

05.04.2021.
2 min

Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Kragujevcu u saradnji sa Nemačkom službom za akademsku razmenu – DAAD Informativnim centrom Beograd za studente doktorskih studija, postdoktorande i predavače zaposlene na Univerzitetu u Kragujevcu organizuje onlajn informativnu sesiju Istraživanje u Nemačkoj - Pregled DAAD stipendija za istraživanje u sredu, 7. aprila 2021. godine u 12.00 časova, putem Zoom platforme.

 

Onlajn prezentacija stipendija za istraživanje u Nemačkoj

Foto: Pixabay

Najvažnije informacije o DAAD stipendijama zainteresovanima sa Univerziteta u Kragujevcu predstaviće Danijela Pavlica i Daliborka Maldaner, zaposlene u Odeljenju za savetovanje i marketing Informativnog centra Beograd, a nakon prezentacije odgovoriće i na pitanja prisutnih.

 

Kandidati zainteresovani za učešće na prezentaciji moraju se registrovati putem ovog linka do 6. aprila 2021. godine do 14.00 časova.

 

Svi prijavljeni kandidati će do 17.00 časova istog dana dobiti link za pristup prezentaciji na Zoom platformi.

 

Prijave za stipendije za istraživanje i predavače, kao i stipendije za kraće istraživačke boravke u Nemačkoj otvorene su do 30. aprila 2021. godine, a više informacija o programima stipendija možete naći ovde i ovde.

 

Za sva dodatna pitanja u vezi sa prezentacijom, možete se obratiti Centru za razvoj karijere i savetovanje studenata putem imejla razvojkarijere@kg.ac.rs.

 

 

Kopiraj link