Predavanja

Sajam poslova i praksi „JobFair - Kreiraj svoju budućnost!” 2021

22.10.2021.
2 min

‚‚JobFair - Kreiraj svoju budućnost!” je sajam poslova i praksi namenjen studentima i diplomcima prirodno-matematičkih i tehničko-tehnoloških fakulteta, koji će se ove godine održati 1. i 2. novembra. Usled epidemiološke situacije i radi bezbednosti učesnika i posetilaca, Sajam će se i ove godine održati onlajn, na sajtu www.jobfair.rs.

Sajam poslova i praksi „JobFair - Kreiraj svoju budućnost!”

Organizatori događaja su neprofitne i apolitične organizacije: Udruženje studenata tehnike Evrope - Beograd i Udruženje studenata elektrotehnike Evrope - Beograd.

Sajam je nastao 2005. godine na inicijativu studenata volontera i ima za cilj povećanje stope zaposlenosti među mladima i zadržavanje stručnog kadra u našoj zemlji. Već sedamnaest godina povezuje studente sa najuglednijim kompanijama i time daje mladima mogućnost da grade svoju budućnost u Srbiji.

JobFair, pored Sajma na kom će studenti biti u prilici da stupe u kontakt sa predstavnicima kompanija i saznaju više o poslovima i praksama koje oni nude, pruža priliku za razvoj veština kroz dodatni sadržaj:

  • „Panel diskusija - Pođi pravim putem” diskusija na kojoj se obrađuju aktuelne studentske teme, oktobra;
  • „LevelUp - Podigni nivo svojih veština” seminar ličnih i profesionalnih veština, i 24. oktobra;
  • TechTalk predavanja o aktuelnim temama iz struke, i 2. novembra;
  • Razgovor za posao radionica na kojoj studenti imaju priliku da osete atmosferu intervjua za posao, 2. oktobra;
  • CV baza - u bilo kom trenutku posetioci mogu ostaviti svoj CV koji će biti prosleđen svim kompanijama koje učestvuju na projektu.

Sve aktivnosti su besplatne i održaće se onlajn na sajtu jobfair.rs, na kome možete pronaći i prijave za LevelUp - Podigni nivo svojih veština i Razgovor za posao.

Kako je interesovanje za JobFair svake godine sve veće, organizatori se trude da iz godine u godinu jačaju nacionalni karakter Sajma, što znači da je projekat namenjen studentima i diplomcima tehničko-tehnoloških i prirodno-matematičkih fakulteta svih univerziteta u Srbiji.

Za više informacija možete posetiti sajt www.jobfair.rs, i društvene mreže: Instagram, Facebook i LinkedIn (JobFair - Kreiraj svoju budućnost!).

Kopiraj link