Predavanja

Soft Skills Academy - unapredi svoje sposobnosti!

10.05.2023.
3 min

Soft Skills Academy je besplatni seminar mekih veština koji organizuje Udruženje studenata elektrotehnike Evrope - EESTEC, lokalni komitet Beograd. Namenjen je studentima svih fakulteta na teritoriji Beograda.

Soft Skills Academy- unapredi svoje sposobnosti!

Cilj projekta je pružanje prilike studentima da unaprede svoje veštine koje nemaju prilike da usavrše tokom formalnog obrazovanja, kao što su komunikacija, timski rad, organizovanje vremena i slično. Akademija mekih veština prvi put se održala 2010. godine u Beogradu, od tada se uspešno razvija i prepoznatljiva je studentima širom Evrope, i danas se održava u više od 20 različitih država.

Soft Skills Academy ove godine će trajati tri dana, od 19. do 21. maja. Zbog sve veće zainteresovanosti iz godine u godinu, ovaj put će čak 50 studenata imati prilku da prisustvuje edukativnim i interaktivnim treninzima. Projekat će se sastojati od dva predavanja koja će držati predstavnici kompanija NIS i Yettel, kao i tri treninga koja će držati sertifikovani EESTEC treneri. Na kraju Akademije, najaktivniji učesnici će dobiti sertifikat.

Treninzi i predavanja biće održani u prostorijama Mašinskog fakulteta u Beogradu.

Generalni pokrovitelj ovogodišnje Akademije je kompanija NIS.

,,U današnje vreme posedovanje fakultetske diplome postaje norma. Da biste baš vi dobili posao o kome maštate, potrebno je da se istaknete u moru kvalifikovanih kandidata. Akademija ’mekih’ veština vam pruža šansu za to! Pored tehničkih znanja, organizacija vremena, prezentacione i komunikacione veštine su neke od neophodnih veština za uspeh mladih stručnjaka. Pohađanjem Akademije, studenti prave veliki korak na ličnom i profesionalnom nivou, i time postaju spremniji za sve ono što ih čeka u poslovnom svetu.“,  poručuju organizatori projekta.

Prijave su otvorene od 28. aprila do 14. maja u ponoć, a mogu se naći na sajtu www.softskillsacademy.rs.

Udruženje studenata elektrotehnike Evrope - Istek (EESTEC) predstavlja apolitičnu, nevladinu i neprofitnu volontersku organizaciju. Istek je osnovan 1986. godine u Ajndhovenu, u Holandiji, a danas postoji u 46 gradova u 24 države Evrope. Istek okuplja studente elektrotehnike i računarstva širom Evrope sa ciljem unapređenja njihovog akademskog, profesionalnog i društvenog života. Kroz brojne aktivnosti, uključujući stručne radionice, kulturne razmene i internacionalne konferencije, Udruženje podstiče širenje mreže internacionalnih kontakata, kao i razmenu ideja između budućih inženjera. Istek Lokalni komitet Beograd je punopravan član Udruženja od 2000. godine i trenutno je jedan od najbrojnijih i najbolje organizovanih komiteta u Evropi.
Više informacija možete naći na našoj Facebook, Instagram ili LinkedIn stranici, kao i na sajtu www.softskillsacademy.rs.

Kopiraj link

Slični tekstovi

Ciklus predstavljanja fakulteta u SKC-u
29.11.2021.
1 min

Ciklus predstavljanja fakulteta u SKC-u

Predavanja
Webinar: Digitalization of Machine Building
08.02.2021.
1 min

Webinar: Digitalization of Machine Building

Predavanja
Besplatna online obuka: Razumej javne!
14.05.2021.
1 min

Besplatna online obuka: Razumej javne!

Predavanja