Predavanja

Šta je tehnički SEO? — onlajn predavanje

17.03.2021.
2 min

Događaj će biti održan 25. marta od 18 časova.

 

Šta je tehnički SEO

Foto: Pixabay

Da li ste se pitali šta predstavlja termin tehnički SEO? Kako se tehnički SEO razlikuje od osnovne on-page i off-page optimizacije? Na onlajn predavanju govoriće se o najbitnijim elementima tehničke optimizacije za pretraživače, a možete saznati i kako da pregledate i ispravite greške na sajtu.

 

Imaćete priliku da čujete koliki je značaj tehničke optimizacije danas i saznate nešto više o Web Core Vitals-u. Pored toga, predavač će sa vama podeliti kako izgleda raditi na poziciji SEO Specialist-e. Pridružite nam se na onlajn predavanju 25. marta kako biste saznali šta je tehnički SEO i kako on doprinosi potpunoj optimizaciji sajta.

 

Kome je namenjeno predavanje?

Predavanje je namenjeno svima koji žele da saznaju šta predstavlja tehnički SEO i koja se znanja, veštine i izazovi kriju iza pozicije SEO Specialist-a.

Predavanje će trajati sat vremena, pri čemu će biti odvojeno 15 minuta za pitanja gledalaca.

 

Predavač

Valentina Nakov, SEO Specialist, Catena Media

 

Trenutno zaposlena na poziciji SEO Specialist-e u Catena Media kompaniji u Beogradu. Sa SEO-om je prvi put došla u dodir 2016. godine, kada je počela da radi kao kopirajter. Godinu dana nakon toga, počinje da se bavi optimizacijom za pretraživače i proširuje znanje u toj oblasti digitalnog marketinga.

 

Završila je Pravni fakultet u Novom Sadu. Njena interesovanja, pored SEO-a, su španski jezik, knjige, video igre, sviranje gitare i gledanje filmova.

 

Prijava

Predavanje će biti održano u četvrtak, 25. marta, sa početkom u 18:00 časova, a predavanje ćete moći da pratite onlajn. Prisustvo događaju je besplatno, ali je prijava obavezna i vrši se putem ove forme.

 

 

Kopiraj link