Predavanja

Vebinar: „Kako se prijaviti za Evropsku jezičku oznaku i Bazu jezičkih praksi”

21.06.2021.
2 min

Sa zadovoljstvom Vas pozivamo na vebinar na temu „Kako se prijaviti za Evropsku jezičku oznaku i Bazu jezičkih praksi” koji organizujemo 06.07.2021. od 17 do 18 časova.

Vebinar: „Kako se prijaviti za Evropsku jezičku oznaku i Bazu jezičkih praksi”

Vebinar ima za cilj da zainteresovanim nastavnicima stranog jezika, predstavnicima škola i drugih ustanova koji sprovode nastavu stranog jezika predstavi propozicije konkursa za Evropsku jezičku oznaku i Bazu jezičkih praksi koji su nedavno objavljeni na sajtu Fondacije Tempus a za koje je prijava trenutno u toku.

Evropska jezička oznaka je priznanje čiji je cilj da istakne i nagradi inovativne i kreativne projekte/inicijative u oblasti nastave i učenja jezika širom Evrope. Za Jezičku oznaku mogu se prijaviti projekti/inicijative koji su završeni ili se nalaze u završnoj fazi i imaju konkretne vidljive rezultate, a koji su sprovedeni u Republici Srbiji. Rok za podnošenje prijava je 15. avgust 2021. godine.

Baza jezičkih praksi biće objavljena na vebsajtu jezici.obrazovanje.rs i predstavljaće kolekciju dobrih i inovativnih praksi u oblasti nastave i učenja stranih jezika na nacionalnom nivou. Konkurs za Bazu biće stalno otvoren i Baza će se periodično dopunjavati novim aktivnostima.

Prijavljivanje traje do 3. jula 2021. godine do kraja dana.

U slučaju pitanja, možete nam pisati na imejl office@tempus.ac.rs.

Kopiraj link