Predavanja

WordPress: Četvrtkom prevodim

03.03.2021.
2 min

Nakon par meseci pauze, WordPress Serbia ponovo se vraća zajedničkom prevođenju, i to 4. marta u 18 časova.

WordPress prevođenje četvrtkom

Foto: Unsplash
Pošto su usled pandemije korona virusa, sva javna okupljanja zabranjena, WordPress Srbija zajednica je odlučila da iskoristi situaciju za serijal druženja putem video konferencijskih poziva.

Plan je da se svakog drugog četvrtka, u periodu od 18h do 20h, skupimo na jednom mestu a svako kod svoje kuće. Primarna svrha je prevođenje Wordpress projekata (tema i dodataka) kao i korisničke dokumentacije na srpski jezik, ali naravno, uvek možemo da razgovaramo o bilo čemu vezanom za WordPress ili zajednicu.

Ovo nije zamena za mesečna okupljanja na koja smo navikli. Probaćemo i ta okupljanja da organizujemo putem konferencijskih video poziva što će biti i objavljeno na meetup.com. Dakle, ovde neće biti organizovanih predavanja. Ovo su neobavezna okupljanja sa ciljem da se družimo i, pri tom, prevedemo projekte koje koristimo i koji nam trebaju na srpskom jeziku.

Postoji nekoliko načina da prisustvujete ovim Zoom video pozivima:

  • Aktivno učestvujete u razgovoru;
  • Samo slušate razgovor, uključićete se ako procenite da možete doprineti razgovoru;
  • Samo slušate razgovor;
  • Slušate razgovor ali usput radite i druge stvari koje nemaju veze sa pozivom;
  • Bilo šta što nije navedeno a ne kosi se sa kodeksom ponašanja.

Svi su dobrodošli. Imate apsolutnu slobodu da kameru i mikrofon držite uključene ili isključene, niko neće biti primoravan da priča ili bilo šta drugo radi samo zato što prisustvuje pozivu. Takođe, imate apsolutnu slobodu da se priključite pozivu ili napustite isti u bilo koje vreme njegovog trajanja.

Za prijavu na ovaj događaj posetite sajt.

 

 

Kopiraj link