Projekti

Karijera 4.0 mentorski program

28.09.2023.
2 min

Da li te zanima kako izgleda karijera u IT svetu? NAŠI MENTORI znaju.

Karijera 4.0 mentorski program

Znamo sve. Pred tobom je važna odluka čime ćeš se baviti u životu, a ti imaš hiljadu pitanja i dilema. Tvoj izbor je IT, ali ne znaš šta je najbolje da upišeš i ima li uopšte potrebe da studiraš.

Koji fakultet treba da završiš da bi radio kao DevOps? Producent video-igara zvuči cool, ali ti nije baš 100% jasno šta on tačno radi i postoji li fakultet za to u Srbiji?

Znamo ko zna odgovore na ova i slična pitanja. Skroluj dalje jer si na pravom mestu — mentorskom programu Karijera 4.0 iza kog stoji Inicijativa „Digitalna Srbija”.

ŠTA JE KARIJERA 4.0?

Važna znanja se stiču u školi, ali mnogo možeš da naučiš i od ljudi koji već rade ono o čemu ti tek učiš. Karijera 4.0 je mentorski program koji povezuje srednjoškolce sa onima koji su se uveliko ostvarili u IT svetu.

Šta dobijaš u ulozi mentija?

Uz podršku mentora, ti ćeš kao menti unaprediti svoja znanja, naučiti nešto novo i dobiti konkretne savete. Saznaćeš koji sve poslovi u IT-ju postoje i koje su veštine i znanja potrebni za karijeru u određenoj oblasti. Pomoći će ti da bolje primeniš svoje znanje u praksi, a mogu i da te posavetuju oko tvog projekta.

Prijavi se za novi ciklus. Prijave su otvorene do 06.10.2023, i više informacija možete naći ovde.

Kopiraj link