Projekti

Otvoren drugi upisni krug za 29. generaciju Studija budućnosti

20.08.2021.
2 min

Beogradska otvorena škola je 29. put otvorila konkurs za upis nove generacije Studija budućnosti! Ako i ti želiš da narednu godinu provedeš na najbolji mogući način, Beogradska otvorena škola te poziva da se prijaviš na jednogodišnji, multidisciplinarni obrazovni program Studije budućnosti. Konkurs je otvoren do petka, 10. septembra do 23.59.

Otvoren drugi upisni krug za 29. generaciju Studija budućnosti

Foto: Startuj.infostud.com (Shutterstock)

Studije budućnosti su obrazovni program na kom se znanje stiče i deli na jedinstven i drugačiji način. To je prilika za radoznale, ambiciozne i svestrane studente i studentkinje da razvijaju kritičko mišljenje, originalnost i volju za saznanjem.

Program je namenjen studentima/kinjama završne godine, apsolventima/kinjama ili studentima/kinjama master studija na nekom od beogradskih univerziteta koji će u oktobru imati do 27 godina. Kroz predavanja i radionice na četiri modula znanja i veština saznaćeš o različitim aspektima budućih promena, steći ćeš nova iskustva i poznanstva i naučiti kako da savladaš izazove sa kojima se suočava generacija budućnosti. Pored toga, Studije budućnosti obuhvataju i: Alumni2Students program mentorstva, program stažiranja i izradu završnog projekta.

Kroz sve ove aktivnosti 20-25 sjajnih mladih ljudi sa različitih fakulteta će raditi na sebi i kroz grupne psihološke radionice, putovati i otkriti svoju ulogu u timu, učestvovati u sportskim aktivnostima i još mnogo toga.

Izbor studenata za Studije budućnosti odvija se u tri faze:

  • Prijavljivanje kandidata, 
  • Testiranje,
  • Intervju i konačan izbor.

Detaljnije o svim fazama prijave, ali i o ostalim važnim informacijama možete pogledati ovde, a šta o Stidijama budućnosti kaže 28. generacija, možete videti ovde.

Kopiraj link