Projekti

Otvoren konkurs za Media Jam

07.07.2021.
1 min

USAID - ov Projekat jačanja okruženja za održivost medija u Srbiji pokreće novu, drugu po redu „Media Jam“ inicijativu, ovog puta posvećenu održivim rešenjima u oblasti inovativnih digitalnih medija fokusiranih ka lokalnim zajednicama.

Otvoren konkurs za Media Jam

Ovog puta je „Media Jam“ zamišljen kao serija sesija sa domaćim i stranim ekspertima iz oblasti digitalnih medija, koji će u periodu od 26. jula do 20. avgusta učesnicima pomoći da pripreme prezentaciju i biznis plan koje će predstaviti žiriju na velikom „demo day“ događaju 26. avgusta, dok su prijave za konkurs otvorene do 12 jula.

Nakon uspeha inicijative iz 2019. godine tokom koje je lansirana platforma Podcast.rs i pružena podrška razvoju čitavog podcasting ekosistema u zemlji, novi „Media Jam“ želi da podrži novu i kreativnu energiju u oblasti lokalnog informisanja i pomogne timovima i učesnicima da odgovore na potrebe građana u lokalnim zajednicama.

Najbolje, održive ideje očekuje prilika za finansiranje u iznosu do 10.000 dolara i najnoviji telefon marke Motorola, svetski poznate kompanije u industriji mobilnih komunikacija, koja podržava organizaciju ovogodišnjeg Media Jam.

Učešće je besplatno, svi koji žele mogu da se prijave putem linka do 12. jula!

 

Kopiraj link