Projekti

Otvorene prijave za letnji studentski startap kamp ParkUP! 2021

21.06.2021.
2 min

Vreme je za novu, letnju startap avanturu! Nakon pauze zbog epidemiološke situacije, ovog leta organizujemo studentski startap kamp ParkUP! u svom tradicionalnom formatu, u Naučno-tehnološkom parku Beograd.

Otvorene prijave za letnji studentski startap kamp ParkUP! 2021

Prijave za višednevni program učenja, rada i druženja, namenjen studentima koji žele da zakorače u startap svet, steknu znanja i veštine kako da kreiraju ideje/uoče probleme, formiraju tim i upoznaju se sa koracima u razvoju jednog uspešnog startap - a, otvorene su do 1. jula na linku.

Kamp će biti održan od 14. do 20. jula u Naučno - tehnološkom parku Beograd. Za učešće je dovoljna otvorenost ka novim znanjima. Nije potrebno da studenti imaju oformljen tim ili poslovnu ideju - do nje će doći kroz dinamičan rad na kampu!

Predavanja i interaktivne radionice zasnovane su na Lean startup metodologiji, sa akcentom na definisanju problema i rešenja, profila i segmenta kupaca, konkurenciji, tržištu i biznis modelu. Do sada je kroz 4 studentska kampa u NTP Beograd i jedan online mini ParkUP! o osnovama tehnološkog preduzetništva obučeno gotovo 300 studenata!

Pridruži nam se i ti - postani nova startap generacija!

Učešće na bootcamp - u je besplatno, a sertifikati o završenom programu će biti dodeljeni svim polaznicima koji budu aktivno učestvovali na Kampu.

Više informacija o Kampu pogledajte ovde.

Studentski startap kamp organizuje se u saradnji sa Poslovno tehnološkim inkubatorom tehničkih fakulteta Beograd (BITF) i podržan je od Vlade Švajcarske kroz projekat “Tehnopark Srbija 2 - Podsticanje izvoza kroz razvoj tehnoloških parkova”.

Kopiraj link