Radionice

Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata organizuje za studente posetu kompaniji „Alumil“

09.12.2021.
2 min

Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu poziva studente Mašinskog, Tehnološko-metalurškog, Saobraćajnog, Elektrotehničkog, Arhitektonskog, Građevinskog fakulteta i Fakulteta organizacionih nauka da se prijave za posetu kompaniji „Alumil“ koja će se održati u ponedeljak, 20. decembra 2021. godine od 10 do 15 časova.

Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata organizuje za studente posetu kompaniji „Alumil“

Poseta kompaniji „Alumil“ realizuje se u okviru programa "Saznajte iz prve ruke", a organizovana je kako bi se studentima Univerziteta u Beogradu omogućilo da u direktnom kontaktu sa zaposlenima u najuspešnijim kompanijama iz različitih sektora steknu nova znanja o funkcionisanju savremenog tržišta rada.

Predviđeno je da studenti posete fabriku „Alumil“ u Staroj Pazovi, gde će imati priliku da upoznaju generalnog direktora kompanije gospodina Stylianos Tsoktouridis, zaposlene iz sektora proizvodnje, kontrole kvaliteta, kao i projektne inženjere, arhitekte, i da od menadžerke ljudskih resursa saznaju više o mogućnostima za razvoj karijere u kompaniji i prilikama za praksu.  

Nakon učešća u kraćoj radionici koju će zaposleni za studente organizovati poseta će se nastaviti obilaskom fabrike. Prevoz je organizovan, a broj mesta ograničen.

Zainteresovani studenti mogu se prijaviti za posetu popunjavanjem prijave na linku.

Rok za prijavu: 17.12.2021. godine, do 11 časova.

Svi prijavljeni će biti blagovremeno obavešteni o statusu prijave i mestu sastanka.

Kopiraj link