Radionice

Chipsy Agro Akademija

29.10.2020.
1 min

Treću godinu za redom, kompanija Marbo Product organizuje besplatan program predavanja sa željom da doprinese razvoju nove generacije mladih stručnjaka. Program je namenjen studentima završnih godina Poljoprivrednog fakulteta Univerziteta u Beogradu i Novom Sadu.

 

Chipsy Akademija

 

Polaznici će imati priliku da slušaju predavanja eksperata iz kompanije Marbo Product, da dobiju diplomu Chipsy Agro Akademije, a najbolji kandidati biće u prilici da steknu i praktična znanja u vodećoj regionalnoj kompaniji u kategoriji slanih grickalica.

 

Chipsy Agro Akademija će se ove godine prvi put održati online, a prijave se vrše putem e-mail adrese agrochipsy@polj.edu.rs.

 

Program će biti koncipiran tako da posle teorijskih online predavanja, eksperti iz kompanije Marbo Product prezentuju i konkretan zadatak za studente. Rešavanjem zadatka, studenti dobijaju priliku da uđu u finalni izbor i kandiduju se za učešće u praktičnom delu.

 

Najbolja rešenja bira stručni žiri koji čine predstavnici kompanije Marbo Product i predstavnici Poljoprivrednog fakulteta Univerziteta u Beogradu. Studenti koji na najbolji način reše zadatak zatim imaju priliku da učestvuju u praktičnom delu projekta, koji će se obaviti u fabrici i zasadima krompira kompanije Marbo Product.

 

Za više informacija i novosti, pratite naš sajt, društvene medije kao i www.chipsy.rs.

 

 

Kopiraj link