Radionice

eCommerce Akademija

19.03.2021.
3 min

eCommerce Asocijacija Srbije otvorila je prijave za treću generaciju „eCommerce Akademija“ programa koji obuhvata više od 24 sata materijala edukativnih predavanja, 20 različitih predavača i 6 sati online konsultacija.

 

ecommerce akademija

 

Nakon uspešne prve dve generacije eCommerce Akademije koja je okupila više od 180 polaznika i više od 50 različitih kompanija, eCommerce Asocijacija Srbije najavila je početak treće Akademije ovog edukativnog projekta.

 

Program počinje 05.04.2021 i traje do 31.05.2021. I ovoga puta u pitanju je edukacija putem online platforme na sajtu eCommmerce Akademije kroz koju je omogućen pristup 6 edukativnih celina. Svaka celina se sastoji od 4 do 6 polučasovnih ili jednočasovnih predavanja, nakon čega predstoji Zoom diskusija sa predavačima. Imaćete priliku da čujete njihova iskustva, greške i trendove za budućnost eCommerca.

 

Naučićete koji su to procesi koji čine digitalni ekosistem važni da bi se uspostavio dobar web shop i na šta sve treba da obratite pažnju kada skalirate svoje procese. Čućete sve relevantne teme koje čine eCommerce i digitalno poslovanje, imaćete priliku da dobijete primere iz prakse stručnjaka koji su na ovome radili godinama. Prilikom Zoom diskusija, imaćete priliku da iznesete svoja pitanja, mišljenja i stavove zajedno sa predavačima.

 

Link za prijave: https://akademija.ecommserbia.org/

 

Za koga je “eCommerce Akademija” program?

eCommerce Akademija je podjednako i za one koji su već jednom nogom kročili u digitalni ekosistem – radeći u firmama koje imaju eCommerce poslovanje ili pretenduju da ga pokrenu. Ali i za preduzetnike i eCommerce entuzijaste koje žele da pokrenu svoj web shop. Nakon ovog kursa, imaćete kompletnu sliku o tome šta sve čini jedan digitalni ekosistem.

 

O eCommerce Asocijaciji Srbije eCommerce Asocijacija Srbije okuplja sve činioce digitalnog ekosistema radi zajedničkog unapređenja e-commerce tržišta Srbije.

 

 

Zalažemo se za promovisanje sigurne internet trgovine i regulisanje i podsticaj svih koji su deo procesa kroz edukaciju potrošača i trgovinskog sektora. Cilj nam je da mapiramo tržište i podignemo standarde eCommerce industrije u Srbiji, radi asimilacije u svetske eCommerce tokove.

 

Činjenica da je e-trgovina u Srbiji u prethodnoj godini zabeležila ograman rast i da je broj dinarskih transakcija plaćanja karticom putem interneta povećan za 115,36 odsto, a broj internet prodajnih mesta povećan za 54,95 odsto, značaj eCommerce Asocijacije prepoznali su i MasterCard, USAID i još preko 50 drugih kompanija.

 

Za više informacija posetite naš sajt eCommerce Asocijacija. Možete nas kontaktirati i na info@ecommserbia.org ili na broj +381 63 131 28 86. Umrežimo se!

 

Kopiraj link