Radionice

Kako izgraditi kvalitetan backlink portfolio u 2021. godini - onlajn predavanje

21.04.2021.
2 min

U 2021. godini, Google i dalje dominantno diktira uslove za rangiranje sajtova i serviranje informacija korisnicima. Linkovi se nalaze u samom vrhu dugačke liste više od 200 faktora za rangiranje koje Google-ov algoritam koristi. Tokom radionice na temu Kako izgraditi kvalitetan backlink portfolio u 2021. godini” Aleksandar Bogatinovski će predstaviti najvažnije korake u procesu link buildinga, izgradnje i održavanja zdravog backlink portfolia. 

 

Kako izgradiit kvalitetan backlink portfolio

Foto: Pixabay

Na radionici, koja će biti održana 22. aprila u 18 časova, imaćete prilike da saznate kako se grade linkovi, koja je njihova uloga, koji su „dobri”, a koji „loši” linkovi, čemu služi disavow proces i koji su najbolji alati za link building. Aleksandar će tokom predavanja predstaviti interesantne i aktuelne primere iz SEO off-site prakse.

 

Predavanje će trajati oko 45 minuta, s tim što će 10 do 15 minuta biti odvojeno za pitanja gledalaca.

 

Kome je namenjeno predavanje?

Predavanje je namenjeno svima koji žele da nauče kako da izgrade linkove, koja im je uloga, koji su najvažniji koraci u procesu njihovog kreiranja, kao i svima onima koje interesuje off-site SEO.

 

Predavač

Aleksandar Bogatinovski ima 10 godina iskustva u IT industriji, 6 godina u digitalnom marketingu i 4 godine u oblasti SEO. Završio je Institut za digitalni marketing u Irskoj i zaposlen je kao SEO Specialist u kompaniji Catena Media, gde radi na razvoju i optimizaciji brenda AskGamblers. Aleksandar je takođe suosnivač OneFit-a, all-in-one fitnes startapa na temu ishrane i treninga. Uže specijalnosti su mu Off-site SEO, link building, content marketing i SEO copywriting.

 

Prijava

Onlajn predavanje će biti održano u četvrtak, 22. aprila, sa početkom u 18 časova. Učešće na radionici je besplatno i otvoreno za sve koji se prijave putem ove forme.

 

Kopiraj link

Slični tekstovi

Onlajn radionica za započinjanje sopstvenog biznisa Privrednog foruma mladih
26.11.2021.
2 min

Onlajn radionica za započinjanje sopstvenog biznisa Privrednog foruma mladih

Radionice
S2S - „Studenti studentima"
08.10.2021.
1 min

S2S - „Studenti studentima"

Radionice
Google Analytics 4 radionica
12.02.2024.
3 min

Google Analytics 4 radionica

Radionice