Radionice

Kako ti preduzetnički način razmišljanja pomaže u poslovnom svetu?

21.10.2021.
2 min

U sredu, 27. oktobra od 16 sati biće održan online događaj na temu kako primeniti preduzetničke veštine i Agile metodologije na radnom mestu.

Kako ti preduzetnički način razmišljanja pomaže u poslovnom svetu?

Foto: Startuj.infostud.com (Shutterstock)

Znaš li koje se preduzetničke veštine vrednuju na radnom mestu? Da li želiš da se upoznaš sa preduzetničkim i agile metodologijama i saznaš kako da ih primeniš u opštem radnom okruženju?

Ova radionica će uključivati osnovne metode i principe preduzetničkog načina razmišljanja koji se mogu preneti ne samo na privatni posao neke osobe, već i na druga radna mesta i opšte radno okruženje. Učesnici će naučiti metodologije pokretanja startapa koje se mogu preneti u svakodnevne životne situacije, posebno u poslovnom svetu.

U drugom delu radionice, imaćete priliku da upoznate Agile stručnjaka koji će se fokusirati na to kako koristiti agile upravljanje u svakodnevnim radnim situacijama i kako prepoznati svoj potencijal i kompetencije. Osvrnućemo se na osnove i praktičnu primenu agile managementa, što će se sprovesti kroz interaktivni metod, tj. vežbu na interaktivnoj platformi.

Glavni cilj radionice je podrška mladim ljudima da poboljšaju svoje veštine, koriste ih u budućim karijerama i učine ih konkurentnijima na tržištu rada.

Kome je namenjena ova radionica?

Ako si student, preduzetnik, tek ulaziš na tržište rada ili samo želiš da upotpuniš svoja znanja novim metodologijama, onda je ovo pravi događaj za tebe.

Učesnici ne moraju imati prethodno iskustvo bilo kakvih preduzetničkih i agile veština i metodologija.

Prijave

Događaj će se održati u sredu, 27. oktobra od 16 do 18 časova, online, na Zoom platformi.

Radionica je u potpunosti besplatna, ali je potrebno da se prethodno prijavite putem linka.

Za sve dodatne informacije možeš nas kontaktirati na preduzetnistvo@startit.rs.

Kopiraj link