Radionice

Novi ciklus treninga "Kadar da budem kadar" - 20-27.04.2021.

13.04.2021.
2 min

Pozivaju se studenti da se prijave za učešće u programu "Kadar da budem kadar" koji će se realizovati od 20. do 27. aprila 2021.godine onlajn

Kadar da budem kadar 2021

 

"Kadar da budem  kadar“ obuhvata seriju treninga mekih veština koje drže iskusni predavači iz uspešnih kompanija i drugi profesionalci iz oblasti upravljanja i razvoja kadrova.

Pored treninga koji će studentima pomoći da postave temelje ličnog brenda, tokom programa studenti će moći da unaprede veštine komunikacije i prezentacione veštine, a radiće i na razvoju moći kritičkog mišljenja i rešavanja poslovnih problema. Treninge u ovom ciklusu vode: 

  • Marina Petruševski  - Advance International, direktor, HR konsultant, trener i kouč
  • Marko Stojanović – predsednik Svetske organizacije pantomimičara
  • Snežana Marković - vlasnica ŽMK kreativne content agencije i preduzetnica
  • Nataša Pančić - East Point Holding, Group Head of HR
  • Milica Mančić - H.art development center doo, HR saradnica

Program je namenjen studentima završnih godina osnovnih i master studija, kao i diplomiranim studentima Univerziteta u Beogradu (do 2 godine nakon diplomiranja). U potpunosti je besplatan i ove godine će se po prvi put održati onlajn.  

Ne propustite ovu sjajnu priliku za učenje, usavršavanje, umrežavanje i još mnogo toga!

Prijavite se najkasnije do 17. aprila u 18.00 časova na link-u.

Kadar da budem kadar 2021

 

O statusu prijave bićete obavešteni putem telefona i/ili elektronske pošte u ponedeljak, 19. aprila prepodne!

Svi treninzi u okviru programa su obavezni za odabrane polaznike, koji nakon završenog programa mogu da očekuju sertifikat.

Program organizuje Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu od 2010. godine. Program je pomogao brojnim studentima u izgradnji buduće karijere, a u njemu je do sada učestvovalo preko 400 polaznika sa Univerziteta u Beogradu.

Kopiraj link