Radionice

Onlajn radionica - Tražim posao!

31.07.2020.
4 min

EU info mreža, u nameri da podrži mlade koji su u procesu traženja posla, organizuje dvodelnu online radionicu "TRAŽIM POSAO" - o veštinama potrebnim prilikom zapošljavanja, kao i za započinjanje sopstvenog posla.

Online radionica

Foto: Pixabay

Radionica, kroz kratku obuku i različite praktične tehnike, obuhvata:

  • Učenje o aspektima kvalitetne aplikacije za željeni posao, o značaju motivacionog pisma, ponašanju na intervjuu; o veštinama predstavljanja svojih kvaliteta
  • Simulaciju intervjua za posao
  • Razgovor sa uspešnim preduzetnicima/preduzetnicama
Datum i vreme održavanja radionice: 30. i 31.jula od 18h - 19h
Platforma: Zoom
 
Prijava: Radionica je zatvorenog tipa i broj učesnika/ca je ograničen.
 
EU Info mreža vam pruža priliku da razgovarate sa stručnjacima iz oblasti zapošljavanja i da kroz dobijanje direktnih povratnih informacija i konkretnih saveta unapredite svoje veštine. Iz tog razloga vam savetujemo da, ukoliko želite, uz prijavu pošaljete i motivaciono pismo, koje ste pisali konkurišući na nekom prethodnom konkursu. Neka od pristiglih pisama će tokom radionice biti korišćena kao primer za analiziranje, a troje od vas koji ih pošalju će biti odabrano za simulaciju intervjua.
 
Prijavom na radionicu prijavljujete se za učešće na oba dela, 30. i 31. 07., oba dana od 18:00 do 19:00 časova.
 
Prijavite se putem ovog link-a.
 
Voditelji radionice:
 
Jelena Karapandžić, konsultantkinja 
TIM Centar - ljudski resursi
, ekspertkinja iz oblasti psiholingvistike, uvek se raduje istraživačkim projektima, uređivanju organizacijskih kultura, assessment centrima. Njena trenutna poslovna misija je da People Analytics projekti zažive u Srbiji. Učestvovala u mnogobrojnim selekcijama kandidata za brojne i različite klijente.
 
Boris Popov, profesor na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu, stručnjak za oblasti stresa na radu i organizacijskog zdravlja, pa je dugogodišnja istraživanja i praktično iskustvo pretočio u doktorat iz ovih oblasti. Dugogodišnji predavač na Odseku za psihologiju FFNS, gde drži nastavu na predmetima Menadžment ljudskih resursa, Radni stres i Koučing u organizacijama.
 
Piotr Goldstein (PhD, Univerzitet u Mančesteru), interdisciplinarni naučnik koji radi na preseku socijalne antropologije, sociologije i politikologije. Trenutno je istraživač na odeljenju Centra za istočnoevropske i međunarodne studije (ZOiS) u Berlinu. Živeo je i radio u Srbiji, i govori srpski jezik. Budući da je živeo i radio u različitim delovima EU, kao i u Meksiku i Kini, ima veliko iskustvo u upravljanju projektima i obavljanju intervjua na međunarodnom nivou.
 
*Pratite naše stranice u narednim danima, kada ćemo najaviti i preduzetnike/ce koji/e će učestvovati u radionici i, između ostalog, pričati i o svojim najvećim greškama u razvijanju sopstvenog biznisa.
 
 
Izvor: FB
Kopiraj link