Radionice

Online Training Festival - OTF

13.01.2021.
4 min

Online Training Festival (OTF) je zamišljen kao festival učenja namenjen svima onima koji žele da nauče nešto iz udobnosti svog doma.

 

Online Training Festival

 

Drugo izdanje OTF-a će se održati od 18.-24. januara, preko Zoom platforme i ceo događaj je na engleskom jeziku. Cilj festivala je da pruži priliku svima zainteresovanima da učestvuju u preko 150 različitih, a jednako kvalitetnih onlajn sesija, koje će održati više od 100 internacionalnih trenera. Osnovne vrednosti OTF-a su kvalitet, raznovrsnost, udobnost i pristupačnost, zbog čega postoje brojni popusti – za studente, nezaposlene, na kupovinu dve karte sa prijateljima, i drugi.

 

Teme sesija su grupisane u šest oblasti:

  • karijera,
  • preduzetništvo,
  • lični razvoj,
  • instrukcioni dizajn (engl. learning design),
  • digitalne veštine i
  • blagostanje (engl. well-being)

 

Naša vizija je bila da stvorimo kvalitetno onlajn obrazovanje na koje se mogu prijaviti svi koji žele, nezavisno od toga gde žive i koliko novca imaju. Mi želimo da učesnici ulože u sebe putem neke sesije koja bi ih koštala kao i jedan ručak u restoranu, a na kojoj učestvuju iz udobnosti svog doma. Iz tog razloga smo osmislili i različite vrste popusta kao što su do 52% na kupovinu više ulaznica ili popust do 33% u zavisnosti od BDP-a pojedine države. Vodili smo računa i o studentima i onima koji su trenutno nezaposleni te za njih imamo popust od 50% bez ikakvih dodatnih pitanja oko situacije, jer smatramo da je njima posebno značajno da ulažu u sebe. Biće i dodatnih iznenađenja za sve koji nas prate.” izjavio je pokretač ovog festivala, Radoslaw Czahajda koji je inače trener iz Poljske. 

 

Ceo projekat je organizovan od strane trenera, volontera iz Holandije, Srbije, Rusije, Letonije, Poljske, Mađarske, Rumunije, Slovenije, Hrvatske i Norveške, koji već nekoliko meseci rade na OTF-u.

 

Ono što izdvaja Online Training Festival od drugih prilika za učenje je to što od svojih trenera zahteva određeni nivo profesionalnosti i kvaliteta kako bi se osiguralo da učesnici zaista dobiju ono što im je obećano. Većina sesija je ograničena u broju učesnika, upravo iz razloga ostvarivanja kvaliteta, a ne kvantiteta. 

 

Pri odabiru treba obratiti pažnju i na vrstu sesije:

  • treninzi – usmereni su na razvoj i provežbavanje veština, novih tehnika ili alata, ili usvajanje novih stavova; traju 2 i po sata.
  • radionice – usmerene su na kreiranje nečeg potpuno novog za učesnike, od 0% do 100%, sa konkretnim „opipljivim“ ishodom na kraju - poput akcionog plana, scenarija za čas, i slično; takođe traju 2 i po sata.
  • vebinari – najviše liče na predavanja, služe upoznavanju sa nekom temom ili pak produbljivanju nečeg specifičnog; traju 1 i po sat.
  • sesije za razmenu – traju  2 i po sata i predstavljaju prostor za diskusiju i deljenje iskustva i problema iz profesionalne prakse, ili životnih izazova.

 

Svaki dan se odvija oko 20 različitih sesija u kojima sigurno možete pronaći nešto za sebe i poboljšanje svoj života – i privatnog i poslovnog. Među trenerima, edukatorima i andragozima koji će voditi ove sesije, nalaze se i predstavnici iz Srbije i regiona.

 

Prijave na Online Training Festival traju do početka samog festivala ili do prodaje svih ulaznica.

 

Pregled svih sesija možete pogledati na veb stranici, gde se vrše prijave i pronalaze odgovarajući popusti: https://onlinetrainingfestival.com. Još jednom vas podsećamo da studenti imaju 50% popusta.

 

Požurite!

 

 

Kopiraj link