Radionice

Otvorene prijave za besplatne letnje škole u Berlinu, Parizu i Oslu

18.04.2022.
2 min

Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da se studentima Univerziteta u Beogradu pruža prilika da besplatno učestvuju na pet različitih letnjih škola unutar Circle U. alijanse.

Otvorene prijave za besplatne letnje škole u Berlinu, Parizu i Oslu

Foto: Startuj.infostud.com (Shutterstock)

Prva letnja škola, Rethinking Global Health održaće se na Univerzitetu Paris Cité od 4. do 8. jula, i namenjena je studentima doktorskih studija, kao i mladim istraživačima.

Na Humboltovom Univerzitetu u Berlinu, od 30. jula do 6. avgusta održava se letnja škola From The Farm to The Fork, koja je namenjena studentima svih nivoa studija.

Treća letnja škola, Evidence and Democracy In Times Of Crisis, biće organizovana na Univerizetu u Oslu, od 8. do 12. avgusta, i namenjena je studentima Master studija.

Od 22. do 26. avgusta, takođe na Humboltovom Univerzitetu u Berlinu, biće održane dve letnje škole: Communicating Climate Science (za studente osnovnih i Master studija) i Reimagining Universities as Drivers Of Sustainability (za studente svih nivoa studija).

Učešće na letnjim školama je besplatno i uključuje stipendiju za put i smeštaj.

Prijave su otvorene do 29. aprila!

Više informacija o konkursu za učešće u letnjim školama možete naći na link-u.

Članice Circle U. alijanse su, pored Univerziteta u Beogradu, sledeći prestižni univerziteti: Univerzitet u Arhusu (Danska), Humboltov Univerzitet u Berlinu (Nemačka), Kings Koledž u Londonu (Velika Britanija), Katolički univerzitet u Luvenu (Belgija), Univerzitet u Oslu (Norveška), Univerzitet Paris Cité (Francuska), Univerzitet u Beču (Austrija) i Univerzitet u Pizi (Italija).

Kopiraj link

Slični tekstovi

Radionica Ilustracije
30.03.2021.
1 min

Radionica Ilustracije

Radionice
Chipsy Agro Akademija
29.10.2020.
1 min

Chipsy Agro Akademija

Radionice
Radionica: Psihološki imunitet - Upravljaj brigama!
22.01.2021.
2 min

Radionica: Psihološki imunitet - Upravljaj brigama!

Radionice