Radionice

Radionica o feminizmu: „Ne u moje ime!“

08.12.2021.
2 min

Internacionalna organizacija „Pokreni se!“ 11. i 12. decembra održaće radionicu o feminizmu pod nazivom „Ne u moje ime!“, s početkom u 13h preko ZOOM platforme, koju će facilitirati Danijela Milinković, učenica 3. godine medicinske škole u Čačku i članica „Pokreni se!“.

Radionica o feminizmu: „Ne u moje ime!“

Radionica će u dva dana, u trajanjima od po 2h, na kreativan i zanimljiv način pokušati da mladima približi temu feminizma i bolje ih uputi u značaj iste. Učesnici će u opuštenoj atmosferi, preko predavanja i adekvatnih vežbi moći da nauče nešto više o poziciji žena u društvu. Cilj radionice je da osvesti mlade o značaju feminizma kao ideologije i pokaže zašto nam je i dalje značajna.

Rok za prijavu je do 10.12.2021. godine do 20h.

Prijavite se klikom na sajt.

„Pokreni se!“ je internacionalna organizacija, koja deluje na teritoriji Srbije, BiH i Hrvatske, i okuplja mlade i podstiče ih na bavljenje bitnim društvenim temama. Organizacija kreira kreativno okruženje za nove ideje i želi da malim koracima dođu do velikih promena. 

Ukoliko želite da nas kontaktirate možete to učiniti preko kontakt telefona +381677231003 ili putem maila contact.pokrenise@gmail.com. Možete nas posetiti i na društvenim mrežama preko Instagrama ili Facebooka.

Kopiraj link